uusi ffp2

S-ryhmä lanseeraa uusia FFP2-maskeja – hinta laskee entisestään

S-ryhmä vastaa FFP2-maskien kasvavaan kysyntään uudella tuotteella, jossa yhdistyy kirurgisen maskin käyttömukavuus sekä FFP2-tason suojaus. Uudet maskit tulevat kaikkien S-ryhmän marketkaupan myymälöiden valikoimiin syyskuun aikana.

20.9.2021

FFP2-maskien myynti on kolminkertaistunut S-ryhmän myymälöissä loppukesän aikana. Voimakkainta kysyntä on ollut pääkaupunkiseudulla. Oikein käytettynä FFP2-hengityssuojain suojaa käyttäjäänsä.

”Myyntidatasta on nähtävissä, että yhä useampi asiakkaamme valitsee nyt FFP2-tason hengityssuojaimen. Haluamme vastata kysynnän nousuun tällä uudella tuotteella, joka vastaa käyttömukavuudeltaan kirurgista suu-nenäsuojainta ja suojaa käyttäjäänsä. Uudet FFP2-maskit ovat myös visuaalisesti miellyttävämmän näköisiä kuin aiemmin myynnissä olleet”, sanoo myyntipäällikkö Marko Väänänen S-ryhmän marketkaupasta.

Luvassa myös erilaisia värivaihtoehtoja: valkoisen ja mustan maskin lisäksi valikoimiin tulee heti syyskuussa punainen maski. Valikoima täydentyy myöhemmin syksyllä grafiitinharmaalla versiolla.

Uudet FFP2-maskit tulevat myyntiin kaikkiin S-ryhmän ruokakauppoihin (Prisma, S-market, Sale, Alepa, Food Market Herkku) sekä liikennemyymälöihin (ABC). Maskit myydään 25 kappaleen pakkauksissa (9,90 €/pkt) eli maskien kappalehinta on noin 0,40 €.

”Olemme tähänkin asti myyneet FFP2-maskeja erittäin kilpailukykyiseen hintaan, mutta uuden tuotteen myötä kappalehinta laskee entisestään”, Väänänen huomauttaa.

FFP2-maskien lisäksi S-ryhmän ruokakauppojen valikoimista löytyy edelleen myös kirurgisia suu-nenäsuojaimia sekä yksittäispakattuina että suuremmissa pakkauksissa.


Kuvat: Pasi Salminen

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.