S-ryhmä käynnistää digirekryn

S-ryhmä kiihdyttää - palkkaa yli 100 uutta digiosaajaa

Kaupparyhmä on viimeisen viiden vuoden aikana kasvanut vetovoimaiseksi digialan työnantajaksi ja Suomen mittakaavassa merkittäväksi digitaloksi. Universumin tuoreessa tutkimuksessa S-ryhmä nousikin IT-ammattilaisten arvioissa ihanteellisten työnantajien listalla jo kärkikymmenikköön. S-ryhmä ui suhdannetta vastavirtaan ja rekrytoi digialan kehittäjiä, jotka pääsevät vaikuttamaan yli kahden miljoonan suomalaisen päivittäiseen arkeen verkkokauppojen, mobiilisovellusten ja digipalvelujen myötä.

27.9.2023

Kaupparyhmässä kehitetään Suomen suosituimpia digipalveluja: esimerkiksi S-mobiililla on yli 2 miljoonaa käyttäjää, ABC-mobiililla yli puoli miljoonaa käyttäjää ja S-kaupat.fi on ruoan verkkokaupan markkinajohtaja.

– Palvelumme ovat maailmankin mittaluokassa edistyksellisiä ja asiakasomistajamme ovat niihin varsin tyytyväisiä jo nyt. Haluamme kuitenkin kehittää palvelujamme edelleen ja rekrytoinneilla varmistamme, että meillä on tulevina vuosinakin digialan parhaat osaajat ja nopea kehitystahti, SOK:n muutosjohtaja Sebastian Nyström kertoo.

– Olemme jo nyt johtava digitaalisten palveluiden kehittäjä Suomessa, ja haluamme olla entistä vetovoimaisempi myös työnantajana: meillä on tarjolla aitiopaikka suurimpien ja suosituimpien digipalvelujen parissa sekä aidot mahdollisuudet kehittää omaa osaamista.

Rekrytoinnit alkavat heti ja uudet osaajat palkataan Suomen Osuuskauppojen Keskuskuntaan eli SOK:lle, jonka pääkonttori Ässäkeskus on Helsingin Vallilassa.

S-ryhmän sovelluskehittäjät, designerit ja muut digitaalisen liiketoiminnan ammattilaiset pääsevät kärkijoukoissa viemään kaupparyhmää betonista bittiin, mutta myös tuomaan bittiä betoniin ja näin helpottamaan asiakkaiden sekä S-ryhmän henkilöstön arkea toimipaikoissa.

Osaksi tiivistä digiyhteisöä

SOK:lla työskentelee satoja digiosaajia noin 50:ssä tiimissä ja edustettuina on noin 20 eri kansallisuutta. Työkieli on pääsääntöisesti englanti. Osaajat työskentelevät kaikissa kaupparyhmän liiketoiminnoissa: vähittäiskaupassa, liikennekaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa ja pankkimaailmassa.

Rekrytoinnilla haetaan osaajia erityisesti teknisiin kehitysrooleihin, mutta ovet ovat avoinna myös design-osaajille, digitaalisen liiketoiminnan kehittäjille sekä ketterien menetelmien taitajille. Haun kautta etsitään myös uusia esihenkilöitä ja tiiminvetäjiä.

– Rekrytoitavat osaajat pääsevät osaksi tiivistä ja modernia työyhteisöämme, jossa tiimeillä on vapaus ja vastuu kehittää toimintaa jatkuvasti ketterillä menetelmillä, Nyström kuvaa.

Digialan osaajille kaupparyhmä tarjoaa mahdollisuuksia hyödyntää ja kehittää osaamistaan, joustavan työympäristön, monipuoliset henkilöstöedut, vakaan ja vastuullisen työnantajan sekä mahdollisuuden vaikuttaa Suomen suurimpien verkkopalvelujen kautta miljoonien ihmisten arkeen. Tästä rekrytointisivulle.

S-ryhmästä on kasvanut Suomen suurin digikehittäjä:


Kuvat: Anssi Vuohelainen

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.