S-Biili

S-Biili tuo asiakasomistajuuden ja S-Pankin palvelut pienemmille paikkakunnille

Asiakasomistajuuden ja S-Pankin kiertävä palveluauto S-Biili tuo pankki- ja asiakasomistajapalvelut pienemmille paikkakunnille, lähemmäksi asiakkaita. Ensimmäiset autot lähtevät liikkeelle helmikuun puolivälissä Osuuskauppa PeeÄssän alueella Pohjois-Savossa ja huhtikuun alussa Osuuskauppa Keskimaan alueella Keski-Suomessa.

17.2.2022

S-Pankki ja S-ryhmä haluavat tehdä pankki- ja asiakasomistaja-asioiden hoitamisesta yhä helpompaa tuomalla palveluita myös pienemmille paikkakunnille kiertävän palveluauton avulla. S-Biilissä palvellaan asiakkaita samoissa asioissa kuin S-ryhmän toimipaikoissa sijaitsevilla Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteilläkin. Palveluautossa voi esimerkiksi liittyä asiakasomistajaksi ja hoitaa päivittäisiä pankkiasioita kuten avata tilin ja verkkopankkitunnukset sekä hakea pankki- tai luottokorttia.

Käteistä S-Biilissä ei käsitellä turvallisuussyistä, mutta asiakkaita opastetaan nostojen ja talletusten tekemiseen S-ryhmän kauppojen kassoilla.

”Kehitämme S-Pankissa jatkuvasti digitaalisia palveluitamme ja helpoiten raha-asioiden hoito onnistuu S-mobiilissa. Samaan aikaan haluamme mahdollistaa asiakasomistajille myös vaihtoehtoisia tapoja hoitaa raha-asioita. S-Biilissä voikin hyvin poiketa myös kysymässä apua vaikkapa S-mobiilin käyttöön”, kertoo myyntijohtaja Markus Lahtinen S-Pankista.

Aluksi S-Biilit otetaan käyttöön Osuuskauppa PeeÄssän alueella Pohjois-Savossa ja Osuuskauppa Keskimaan alueella Keski-Suomessa.

”Kevään aikana kerätään kokemusta ja asiakaspalautteita palveluautojen toimivuudesta jatkoa varten” kertoo asiakasomistajakonseptista vastaava Minna Ojala, SOK Asiakkuudesta.

Osuuskauppa Keskimaalla palveluauto aloittaa kiertämisen huhtikuun alussa.

”Olemme iloisia voidessamme tarjota henkilökohtaista palvelua myös niille Keskimaan asiakasomistajille, jotka esimerkiksi pitkän välimatkan takia eivät pääse asioimaan Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteillä. Aloitamme huhtikuussa S-Biilin kiertueen Konnevedeltä, Petäjävedeltä ja Karstulasta, ja jatkamme siitä yli 20 keskisuomalaisen paikkakunnan asiakkaiden pariin”, sanoo talousjohtaja Niko Toivanen Osuuskauppa Keskimaasta.

S-Biilit kiertävät erikseen julkaistavan aikataulun mukaisesti ja parkkeeraavat aina kunkin paikkakunnan S-marketin tai Salen pihaan.

Lisätietoja S-Biilistä: s-biili.fi

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.