Foodie.fi on suomalainen ruoan verkkokauppa.

Ruoan verkkokauppa palvelee karanteenissa olevia – palvelussa on ruuhkaa, joten varaa hyvissä ajoin

Ruoan verkkokauppa Foodie.fi on ruuhkautunut, mutta tilaukset toimitetaan perille. Kuljetusajankohta täytyy varata hyvissä ajoin.

14.3.2020

Lauantaina 14. maaliskuuta Suomessa oli THL:n mukaan 210 laboratoriovarmistettua COVID-19 -tartuntatautitapausta. Osa sairaanhoitopiireistä ei enää testaa kaikkia koronavirusepäilyjä. Voit lukea Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tarkemman ohjeistuksen mm. riskiryhmistä ja päivystykseen hakeutumisesta täältä. Jos on hyväkuntoinen mutta kärsii hengitystieoireista, sairastuneita kehotetaan pysyttelemään kotona ja noudattamaan yleisiä hengitystieinfektion kotihoito-ohjeita. Kotihoidossa olevien tulee pysyä kotona vähintään viikon ajan.

Lisäksi Suomen hallitus on suosittanut, että ulkomailta Suomeen palaavien tulee jäädä kahdeksi viikoksi kotiin matkan jälkeen.

Ruoan verkkokauppa Foodie.fi palvelee myös karanteenissa olevia. Karanteenista tulee kertoa ruokaa tilattaessa, jolloin kuljettaja jättää tilauksen oven ulkopuolelle. Maksu verkkokaupassa suoritetaan etukäteen. Ruoan verkkokauppa palvelee asiakkaita jo suuressa osassa Suomea. Voit katsoa toimitusalueet Foodiesta.

Pääkaupunkiseudulla ruokakassin voi tilata kotiinsa myös Alepa Kauppakassi -verkkokaupasta, joka on osa Foodieta.

Helpotusta luvassa

Palvelussa on ollut epidemiasta johtuen ruuhkaa. Kotiinkuljetukset toimivat, mutta vapaita aikoja kalenterista voi tällä hetkellä joutua etsimään usean päivän päähän. Lisäksi osa tuotteista saattaa olla hetkellisesti loppu.

”Ruokaa tilatessa kannattaa sallia tuotteiden korvaaminen vastaavalla tuotteella. Jos yksittäinen tuote on loppu, niin voimme kuitenkin toimittaa tilauksen mahdollisimman kattavasti”, kertoo digitaalisten palveluiden päällikkö Matti Torniainen

Ensi viikolla pääkaupunkiseudulla kotiinkuljetukset laajenevat uusiin toimipaikkoihin. Prisma Kaari aloittaa kotiinkuljetukset maanantaina 16. maaliskuuta ja torstaina 19. maaliskuuta aukeava Prisma Hertsi tarjoaa niin ikään ruoan verkkokauppaa sekä noutopisteessä että kotiinkuljetuksella.

”Pyrimme kaikin mahdollisin keinoin nostamaan toimitusten kapasiteettia”, Torniainen jatkaa. 

Oman tilauksia toimittavan myymälän tilannetta kannattaa seurata aktiivisesti, sillä uusia paikkoja toimituskalenteriin avautuu sitä mukaa, kun kapasiteetti kasvaa.

Lisäksi muualla Suomessa seuraavan kuukauden aikana aukeavat Prisma Imatran noutopiste, S-market Siilinjärven noutopiste ja Prisma Iisalmen noutopiste sekä Prisma Kuopion kotiinkuljetus.


Kuvat: Foodie

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.