Prisma.fi seksivälineet

Kaikkea on, myös petipuuhiin: Prisma tuo myyntiin kattavan seksivälinevalikoiman

Prismasta löytyy kaikkea arkeen – nyt myös aikuisten leikkeihin. Prisma.fi:hin tuodaan tammikuun aikana myyntiin kattava valikoima seksivälineitä yksin tai kumppanin kanssa käytettäväksi. Näin Prisma vastaa vuosi vuodelta kasvaneeseen seksivälineiden kysyntään.

27.12.2021

Seksivälineiden myynti on viime vuosina ollut sekä globaalisti että Suomessa ollut vahvassa kasvussa ja kasvun odotetaan jatkuvan vahvana myös tulevina vuosina.

- Pandemia-aika kiihdytti kysyntää entisestään. Muiden tuotekategorioiden myynneistä olemme nähneet, että suomalaiset ovat viettäneet paljon aikaa kotona ja omaan hyvinvointiin on haluttu panostaa. Seksi on olennainen osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Nyt on juuri sopiva hetki tuoda niin yksin kuin kumppanin kanssa käytettäväksi sopivia kysytyimpiä seksileluja myyntiin verkkokauppaamme, kertoo Prisman myyntijohtaja Päivi Hole

Prisma.fi:ssä yli 50 erilaisen seksivälineen valikoimasta on helppoa ja turvallista poimia ostoskoriin itselle sopiva tuote muiden ostosten ohessa. Valikoimasta löytyy muun muassa hieromasauvoja, pepputappeja, penisrenkaita ja muita markkinoiden suosituimpia tuotteita. Tuotteet tuodaan Suomeen S-ryhmän oman hankinnan ja tarkan laadunvalvonnan kautta. S-ryhmä myös suojaa asiakasdataansa vahvasti ja asiakas voi luottaa ostotietojensa olevan anonyymejä ja turvassa.

- Seksi on iloinen asia ja toivomme seksivälineiden entistä helpomman hankinnan auttavan suomalaisia itsestään ja toisistaan huolehtimisessa. Meille on tärkeää tuoda tarjolle tuotteita, jotka sopivat useimmille ikään, sukupuoleen tai kumppaniin katsomatta, toteaa Hole. 


Kuvat: SOK

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.