Osuuskaupat ja SPR auttavat yhdessä

Osuuskaupat ja SPR auttavat yhdessä

S-ryhmä on perustanut yhteisen keräyksen Suomen Punaisen Ristin kanssa. Auttamisen halu yhdisti s-ryhmäläiset ympäri Suomen ja kaikki alueosuuskaupat halusivat lahjoittaa keräykseen kymmenen euroa jokaista henkilöstönsä jäsentä kohti.

2.3.2022

S-ryhmä on perustanut yhteisen keräyksen Suomen Punaisen Ristin kanssa. Kerättävät varat ohjataan SPR:n katastrofirahaston kautta Ukrainaan.

Auttamisen halu yhdisti s-ryhmäläiset ympäri Suomen. Alueosuuskaupat ja S-Pankki päättivätkin lahjoittaa kymmenen euroa jokaista henkilöstönsä jäsentä kohti SPR:n katastrofirahastoon. Yhteensä alueosuuskauppojen ja S-Pankin lahjoituksista tulee lähes 300 000 euroa alkupääomaa keräykselle.

Kutsumme myös asiakasomistajamme mukaan auttamaan ja osallistumaan keräykseen näin halutessaan. Viestimme asiakasomistajillemme mm. S-mobiilissa ja sähköpostisuorilla.

Punaisen Ristin avulla turvataan ihmisten perustarpeita. Punainen Risti toimittaa vettä, ruokaa, suojaa ja terveyspalveluita kriisialueelle. Avustusjärjestöt ovat toivoneet kriisin tässä vaiheessa erityisesti rahallista tukea, sillä avun koordinointi alueelle yhtenäisesti on helpompaa kuin tavaralahjoitusten varastointi ja toimittaminen.

Sinäkin voit auttaa. S-ryhmän ja SPR:n keräys: https://www.punainenristi.fi/lahjoita/s-ryhma

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.