Itsepalvelukassa Prismassa

Koronaviruksen vaikutukset S-ryhmän toimipaikkoihin – katso päivittyvä lista

Koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset ja erityistoimenpiteet näkyvät edelleen myös S-ryhmän eri liiketoimien toimipaikoissa.

20.3.2020

Sopeuttamistoimina koronaepidemian aiheuttamaan tilanteeseen osassa S-ryhmän toimipaikoista on tehty supistuksia mm. niiden aukioloihin ja palvelutarjontaan.

Kokoamme tähän artikkeliin tuoreimmat muutokset eri osuuskauppojen alueilla. Päivitetty viimeksi: 16.6.2020 klo 13.15.

Valtakunnalliset muutokset

S-Pankki ja S-Asiakaspalvelu

 • S-Pankin puhelinasiakaspalvelu palvelee toistaiseksi arkisin klo 9–18. Puhelimessa palvellaan ennen kaikkea verkkopankkiin, S-mobiiliin ja korttien käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelu palaa normaaliin, laajempaan aukioloon 24.6. alkaen.

 • S-Asiakaspalvelussa hoidettavan S-ryhmän asiakasomistajapalvelun palvelunumerot ovat 010 76 5858 ja 010 76 5859. Palvelua on toistaiseksi rajoitettu.

 • Lisätietoja poikkeusjärjestelyistä ja mahdollisuus asiakasomistaja-asioiden hoitamiseen omatoimisesti verkossa löytyvät osoitteesta www.s-kanava.fi. S-Pankin pankkiasioita voit hoitaa myös S-mobiilissa ja S-Pankin verkkopankissa. www.s-pankki.fi

Tavaratalo- ja erikoisliikekauppa

 • Sokos-tavarataloissa ja kauneuden ja hyvinvoinnin Emotion-erikoisliikkeissä kosmetiikkatesterit saa vain pyytämällä erikseen henkilökunnalta. Tällä hetkellä myymälöiden henkilökunta ei myöskään tee asiakkaille pikameikkejä, kestovärjäyksiä tai pikahoitoja eikä kokeile kosmetiikkatuotteita suoraan iholle.

 • Sokoksen ja Emotionin asiakkaita ei toistaiseksi avusteta sovituskopeissa pukeutumisessa, eikä pukeutumisneuvonnan palvelu ole käytössä.

Ravintolat

 • S-ryhmän ravintolat ovat pääsääntöisesti auki, mutta joissakin tapauksissa normaalista supistetuin aukioloajoin.

 • Kaikkien ravintoloiden asiakaspaikkoja on rajoitettu: turvavälit ja hygienia otetaan huomioon tehostetusti.

Liikennemyymälät

 • ABC-asemilla ruokaa ei pääse itse hakemaan noutopöydästä vaan asemilla on käytössä lautastarjoilu. Buffetpöydän annoksia saa kuitenkin nautittavaksi valmiiksi annosteltuna. Lisäksi À la carte -annoksia tarjoillaan toimipaikan listan mukaisesti. Ruoan saa nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan myös take away -ostoksina.

 • ABC-asemien palveluita otetaan käyttöön vaiheistetusti.

 • Polttoainejakelu toimii täysin normaalisti koko verkostossa, myös ABC CarWash -autopesu palvelee tavalliseen tapaan lähes 80 pesupaikassa ympäri Suomea.

 • Ammattiliikenteen taukotilat pyritään pitämään auki aina mahdollisuuksien mukaan.


Alueelliset muutokset

Ajantasaiset tiedot S-ryhmän toimipaikkojen tällä hetkellä voimassaolevista aukioloajoista löytyvät niiden omilta verkkosivuilta.

Useat S-ryhmän toimipaikat suosittavat asiakkaittaan pyhittämään päivän ensimmäisen aukiolotunnin riskiryhmiin kuuluville asiakkaille. Aamuisin ilma on puhtaampi, myymälässä rauhallisempaa ja hyllyjä on täydennetty. Lähtökohtaisesti riskiryhmille on kuitenkin turvallisempaa käyttää joko ruoan verkkokauppaa tai pyytää tuttaviaan asioimaan kaupassa heidän puolestaan.

Toimijakohtaiset koosteet koronaviruksen vaikutuksista eri puolilla S-ryhmää

Luitko jo nämä?

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.