Tio sätt att använda Bonus

Tio sätt att använda Bonus

S-kanavaredaktionen listade tio sätt att använda Bonus som man har samlat med S-Förmånskortet. Till vad använder du din Bonus?

10.2.2013

Bonus är pengar som ägarkunder i handelslag får tillbaka då de handlar på S-gruppens och dess samarbetspartners verksamhetsställen. Ju noggrannare man koncentrerar inköpen, desto större blir Bonus.

Här följer exempel på hur ägarkunder använder sina bonuseuro.

1: Semesterresan              "Vi kollar varje månad hur många bonuseuro vi har fått inbetalda på S-Kontot. Semesterdrömmarna blir allt mer avancerade ju mer pengar det finns på kontot."

2: Bränsle    "Hos oss är det bensinpengar. Det känns som om man skulle tanka gratis då man betalar med S-Förmånskortet och använder pengar som man har fått som köpåterbäring."

3: Inköp av dagligvaror  "S-Kontot är familjens hushållskonto; där finns både Bonus och pengarna som har girerats till kontot för familjens matinköp."

4: Shopping"Jag brukar se efter hur mycket det har flutit in på S-Kontot, och så köper jag något lite lyxigare åt mig själv."

5: Något huvudlöst          "Tillåtet att vara fånig. Bonus är liksom överloppspengar. Dem kan jag använda som det faller mig in."

6: Julklappar                    "Bonus är jul- och julklappspengar. Vår jul är till mycket stor del bekostad med bonuseuro.

7: Hotellnatt"En gång om året tar min man och jag semester från familjelivet och köper oss en gemensam natt på hotell."

8: Välgörenhet                 "Jag brukar rätt ofta styra en del av den till t.ex. Röda Korset."

9: Madrassen                    "Jag sparar. Jag sparar pengar på S-Kontot. Jag minns inte ens hur mycket pengar jag har på kontot."

10: De bara försvinner nånstans          "Jag har ingen aning. Alla pengar försvinner nånstans: som levnadskostnader, säkert."

Enkäten utfördes bland de anställda på Ässäkeskus i Vallgård, Helsingfors.

Berätta också du! Har du någonting som kostar dig pengar och som du brukar bekosta med Bonus?

Hej, vi märkte att du använder webbläsaren Internet Explorer, som inte längre stöds aktivt. För att ditt besök på vår webbplats ska gå så smidigt som möjligt, rekommenderar vi, att du börjar använda en ny webbläsare, exempelvis Google Chrome eller Mozilla Firefox.