sokos

Sokos och Emotion organiserar 3+1 dagar endast online

Den populära 3 + 1-dagar -kampanjen i Sokos-varuhus och Emotion-specialbutiker för skönhet och välmående kommer att organiseras denna vecka endast på webb. Också evenemangen i varuhus och butiker skall skjutas upp. På det sättet vill vi hindra spridning av COVID-19 coronavirus för vår del.

16.3.2020

Spridningen av COVID-19 kan bromsas genom att undvika närkontakter. I Finland har regeringen instruerat att avboka eller skjuta upp alla allmänna evenemang med över 500 personer. Det rekommenderas också till alla andra evenemang.

- För vår del vill vi förhindra spridningen av coronavirus. Genom att undvika stora folkmassor kan man nu påverka denna situation. Våra kunders och personalens hälsa är nu viktigast, säger Mika Laakso, kedjechef för SOK:s varuhus- och specialbutiksaffärsverksamhet.

Denna vecka kommer 3 + 1-dagars kampanjen för mode, skönhet och välbefinnande inte att hållas i Sokos varuhus och Emotion-butiker, utan hela kampanjen överförs till webbutiken sokos.fi. Antalet produkter och förmåner samt beredskapen i webbutiken har ökats. Evenemangen i varuhus och butiker kommer att hållas senare.

Sokos varuhus och Emotion-butiker betjänar normalt inom vissa gränser. För närvarande gör personalen inga permanentfärgningar, snabb makeups eller snabbvårds -tjänster för klienter samt inga testningar av kosmetikprodukter direkt på huden. Personalen på klädningsavdelningen betjänar kunder som alltid genom att presentera produkterna, men nu kan vi inte hjälpa kunderna i omklädningsrum. Det finns för närvarande ingen Klädrådgivningstjänst.

Varuhus och butiker har ett ökat fokus på rengöring och hygien. Varje kund kan minska sin egen risk för infektion genom att ta hand om sin egen handhygien.

Hej, vi märkte att du använder webbläsaren Internet Explorer, som inte längre stöds aktivt. För att ditt besök på vår webbplats ska gå så smidigt som möjligt, rekommenderar vi, att du börjar använda en ny webbläsare, exempelvis Google Chrome eller Mozilla Firefox.