Kuvateksti

S-gruppen öppnar Marks & Spencer i Borgå

Varuboden-Osla inviger Marks & Spencers nya shop i köpcentret Lundi i Borgå onsdagen den 21 oktober kl. 10.00.

20.10.2015

Laura Ruuskanen, kedjedirektör för Marks & Spencer på SOK, och Sanna Strandvall, shopansvarig för M&S Borgå, inviger shopen med traditionsenlig bandklippningsceremoni.

− Marks & Spencer är ett ledande brittiskt varumärke med allt från stiliga cashmereprodukter och jackor till skotska småkakor och syltar som är berömt för utmärkt kvalitet. De unika och högklassiga produkterna är redan populära bland kunderna i Finland och vi är stolta att välkomna kunderna till vår nya shop i Borgå, säger Francois Smeyers, regiondirektör för Marks & Spencer Europa.

− Marks & Spencer kompletterar Sokos Borgås existerande utbud med en ny modedimension. Marks & Spencer är ett framgångsrikt internationellt shopkoncept som baserar sig på högklassig kundservice, vilket även är en betydelsefull fokuspunkt i Varuboden-Oslas konkurrensstrategi. Vi är entusiastiska att få erbjuda Marks & Spencers högklassiga och förmånliga produkter till våra ägarkunder. Vår satsning i Borgå centrum understryker vårt engagemang för att utveckla stadens centrum och erbjuda högklassiga tjänster till invånarna i Borgå, berättar Hannu Krook, verkställande direktör för Handelslaget Varuboden-Osla.

Den 1 600 kvadratmeter stora shopen är den sjätte Marks & Spencer shopen i Finland. Shopen som öppnar i köpcentret Lundi invid Sokos, kommer att ha ett stort urval högklassiga och snygga Marks & Spencer produkter, bl.a. dam- och herrmode, underkläder, accessoarer, skor och en liten avdelning kosmetik. Shopen har även en liten avdelning för brittiska delikatesser.

Toppkvalitet och säker stil i klädkollektionerna

Utmärkande karaktärsdrag för Marks & Spencer klädkollektioner är hög kvalitet och god stil. I den nya shopen presenteras de nyaste kollektionerna som avspeglar trenderna i internationella modehus.

Denna höst och vinter präglas dammodet av elegant och lätt feminin självsäkerhet. I de utmärkande trenderna syns tydliga linjer, moderna drag, lyxiga material och noga utvärderade detaljer. M&S är känt för sitt mångsidiga utbud vinterjackor och även kollektionen denna säsong inkluderar flera olika stilar från dubbelknäppta, hellånga yllejackor till moderna A-linjeformade jackor.

I herrkläderna betonas mångsidiga material och klädsel i flera lager, vilka skapar stiligt mjuka linjer i ledig stil. Lyxiga tröjor, effektfulla ytterkläder och stilrena fritidsskor utgör grunden för en ny och avkopplad vinterstil. Helheten kronas med högklassiga läderväskor. 


Bilder: S-Ryhmä

Hej, vi märkte att du använder webbläsaren Internet Explorer, som inte längre stöds aktivt. För att ditt besök på vår webbplats ska gå så smidigt som möjligt, rekommenderar vi, att du börjar använda en ny webbläsare, exempelvis Google Chrome eller Mozilla Firefox.