Matportioner direkt till bilen – ABC-stationerna erbjuder ny tjänst

Matportioner direkt till bilen – ABC-stationerna erbjuder ny tjänst

Bilen i parkeringsrutan och den i förväg beställda måltiden levererad direkt till bilen. ABC-stationerna har nu öppnat en ny tjänst, som erbjuder ett enkelt och tryggt sätt att äta restaurangmat.

20.3.2020

– Vi vill lätta kundernas bekymmer och å andra sidan erbjuda ett tryggt sätt att äta restaurangmat i den här exceptionella situationen. Den för alla ovanliga situationen utmanade oss att komma på ett nytt sätt att leverera mat. Kunderna behöver inte ens stiga ut ur bilen, berättar Marko Fonsén, utvecklingschef ABC.

Med ABC-mobilappen kan man beställa mat i förväg, betala i förväg och begära leverans direkt till parkeringsrutan där man väntar i bilen. Man kan beställa alla portioner à la carte, pizzor och burgare.

De för avhämtning avsedda parkeringsrutorna är markerade med skyltar på ABC-stationerna. Kunden kan välja leverans till bil vid beställning i appen ABC-mobil. Personalen hämtar den i förväg betalda beställningen till bilen. På så sätt kan man undvika kontakt med de andra kunderna.

Man kan beställa mat med mobilappen alla dagar på de stationer som har infört förhandsbeställning av mat. Det finns över 70 sådana stationer i olika delar av landet.

Hur kan man börja använda tjänsten?

  • Ladda ned ABC-mobil i din appbutik och registrera dig som användare.

  • Välj önskad ABC-station och portionerna från dess meny.

  • Välj slutligen ”Jag tar beställningen med mig” och betala beställningen.

  • Då du anländer till stationen väljer du den aktuella parkeringsrutans nummer som leveransadress, och portionerna levereras till din bil.

Man fäster särskild uppmärksamhet vid hygien och säkerhet vid restaurangerna. För närvarande rengör vi särskilt effektivt de olika beröringsytorna på våra verksamhetsställen. Vi har skärpt våra hygienprocedurer och de övervakas vaksamt.

Läs också

Hej, vi märkte att du använder webbläsaren Internet Explorer, som inte längre stöds aktivt. För att ditt besök på vår webbplats ska gå så smidigt som möjligt, rekommenderar vi, att du börjar använda en ny webbläsare, exempelvis Google Chrome eller Mozilla Firefox.