Osuuskaupat ja SPR auttavat yhdessä

Handelslagen och FRK hjälper tillsammans

S-gruppen har startat en gemensam insamling med Finlands Röda Kors. De insamlade medlen styrs till Ukraina via FRK:s katastroffond.

2.3.2022

Viljan att hjälpa har förenat S-gruppens anställda över hela Finland. Regionhandelslagen och S-Banken har beslutat att donera tio euro för varje anställd i det egna handelslaget till FRK:s katastroffond.

Vi bjuder också in våra ägarkunder att hjälpa och delta i insamlingen om de så önskar. Vi ger information till våra ägarkunder i bl.a. S-mobil och direkta e-postmeddelanden.

S-gruppens och FRK:s insamling: https://www.rodakorset.fi/ge-ett-bidrag/s-gruppen/

Med Röda Korsets hjälp tryggas människors grundläggande behov. Röda Korset tillhandahåller vatten, mat, skydd och hälsovårdstjänster i det krisdrabbade området. Hjälporganisationerna har i detta skede av krisen efterlyst framför allt ekonomiskt stöd, eftersom det är enklare att koordinera hjälpen till området enhetligt än att lagra och leverera materiella donationer.


Bilder: SOK

Hej, vi märkte att du använder webbläsaren Internet Explorer, som inte längre stöds aktivt. För att ditt besök på vår webbplats ska gå så smidigt som möjligt, rekommenderar vi, att du börjar använda en ny webbläsare, exempelvis Google Chrome eller Mozilla Firefox.