Food Market Herkku

Food Market Herkku öppnade i expressfart en matbutik på nätet för huvudstadsregionen

Food Market Herkku öppnade en matbutik på nätet och inledde hemtransporter inom huvudstadsregionen. Herkkus nätbutik öppnades i expressfart för att tillfredsställa den stora efterfrågan på beställning av mat online.

24.3.2020

Nu kan man beställa mat ur det stora sortimentet högklassiga råvaror och färdiga rätter vid Food Market Herkku i Helsingfors centrum med hemtransport eller avhämtning vid Herkku i centrum. Den nya matbutiken på nätet som öppnades i expressfart bidrar nu till matförsörjningen i huvudstadsregionen.

– Den exceptionella situationen fick oss att tidigarelägga öppnandet av Herkkus nätbutik. Våra kunder har redan länge önskat att sortimentet på Herkku ska vara tillgängligt också på nätet, och nu, om någonsin, är stunden inne att starta upp tjänsten. I den här situationen vill vi bidra med fungerande och trygga matleveranser i huvudstadsregionen, säger Matti Torniainen, chef för de digitala tjänsterna inom S-gruppens detaljhandel.

I och med den aktuella coronavirussituationen har ätandet flyttats nästan helt till hemmen. Distansarbete och samvaro inom hemmet har tredubblat antalet matkunder på nätet. Inom huvudstadsregionen har ökningen av antalet kunder lett till rusning till matbutiker på nätet. Näthandeln med mat testas nu, och utvecklas i snabb takt tillsammans med kunderna. Man samlar hela tiden in feedback av kunderna, som beaktas vid utvecklingsarbetet.

Herkku har också tjänsten Ruokakassi som levererar såväl recept som råvaror till kundens dörr.

Food Market Herkkus matbutik på nätet

  • https://kauppa.foodmarketherkku.fi

  • Betjänar inom huvudstadsregionen: Helsingfors, Esbo, Grankulla och Vanda, med undantag för skärgården.

  • Avhämtning vid Herkku i Helsingfors centrum 9,90 € och hemtransport inom huvudstadsregionen 14,90 €.

Råvaror och recept till hemdörren med tjänsten Ruokakassi:

  • https://www.foodmarketherkku.fi/ruokakassi

  • Betjänar inom huvudstadsregionen: Helsingfors, Esbo, Grankulla och Vanda, med undantag för skärgården.

  • Favoritrecept och -råvaror till hemdörren t.o.m. redan till följande dag

Mer information: Matti Torniainen, chef för digitala tjänster, SOK, tfn 010 768 0632

Food Market Herkku är en härlig kombination av saluhall, delikatessaffär, restaurang och kafé, där matälskare trivs och inspireras.

Food Market Herkku Helsinki on vuoden kalakauppa 2020.

Det brittiska undersökningsinstitutet IGD publicerad en lista på 16 mataffärer över hela världen som vore värda ett besök år 2019. Food Market Herkku var den enda nordiska matbutiken på listan.

Hej, vi märkte att du använder webbläsaren Internet Explorer, som inte längre stöds aktivt. För att ditt besök på vår webbplats ska gå så smidigt som möjligt, rekommenderar vi, att du börjar använda en ny webbläsare, exempelvis Google Chrome eller Mozilla Firefox.