Ägarkundens webbkoder

Ägarkundens webbkoder

Du får Bonus på S-market eller Sale, om du kommer ihåg att föra in S-Förmånskortet i betalterminalen. För att du ska kunna få förmånerna som tillkommer ägarkunder också på webben, ska man kunna identifiera dig som ägarkund. Här är en sammanställning av koderna som du behöver.

10.4.2013

Med S-koden kommer du till Oma S-kanava

Med S-koden kan du identifiera dig som ägarkund på webben och kan logga in på Oma S-kanava. Du kan enkelt skapa koden då du loggar in. I framtiden kommer du att kunna logga in också på S-gruppens andra webbtjänster med S-koden. Då du skapar S-koden, kommer din identitet att versifieras med dina bankkoder. Då du väl har identifierat dig, kan du själv besluta användarnamn och lösenord.

Identifieringstjänsten för ägarkunder fungerar i S-gruppens webbutiker

I S-gruppens och samarbetspartnernas webbutiker – och i webbutiker i allmänhet – blir du ombedd att registrera dig och skapa egna koder. För att kunna utnyttja dina ägarkundsförmåner i webbutikerna ska du identifiera dig som ägarkund med dina bankkoder.

S-Bankens webbankskoder

S-Banken är ägarkundens egen bank, och för att kunna kommunicera med den behöver man bankens egna bankkoder: Via S-bankens webbank kan du kolla hur mycket pengar du har fått in som Bonus på ditt konto för inbetalning av förmåner. Mer om S-Bankens webbank

Saldoterminalkod för saldoterminalerna på verksamhetsställena

Om S-Förmånskortet har betalegenskaper, kan du på butikens saldoterminal kolla hur mycket pengar det finns på kontot som är anknutet till ditt kort. Samtidigt får du veta hur stor Bonus du har samlat. Du behöver en saldoterminalkod för att kunna använda saldoterminaler. Koden är fyrsiffrig, och du kan se den på Oma S-kanava.

Hej, vi märkte att du använder webbläsaren Internet Explorer, som inte längre stöds aktivt. För att ditt besök på vår webbplats ska gå så smidigt som möjligt, rekommenderar vi, att du börjar använda en ny webbläsare, exempelvis Google Chrome eller Mozilla Firefox.