SOK öppnar en tolfte Prisma i S:t Petersburg

SOK öppnar en tolfte Prisma i S:t Petersburg

30.11.2012

SOK kommer den 1 december att öppna en tolfte Prisma i S:t Petersburg. Den nya Prismaenheten är belägen i stadsdelen Frunzenski, vid en livligt trafikerad korsning mellan gatorna Bukharestskaya och Salova. Stormarknaden Prismas areal är ca 8 500 kvadratmeter.

– Prismas läge är utmärkt. Stormarknaden är inrymd i en fastighet som också hyser en ny metrostation och köpcentret Kontinent. Det här är den första stormarknaden i S:t Petersburg som verkar i samma byggnad som en metrostation. Det finns ett stort bostadsområde i närheten, och Bukharestskaya är en av de livliga huvudgatorna i trakten, så man kan enkelt komma till Prisma med metro, till fots eller med bil. Man kan t.o.m. ta spårvagn, säger Vesa Punnonen, vd, SOK Retail Int. Oy.

Det finns en parkeringshall med 640 platser och en utomhusparkering med 200 platser för Prismas kunder.

Enheten färdigställdes vid den planerade tidpunkten. Prisma äger både butiksutrymmena och parkeringshallen.

– Våra Prismaprojekt framskrider enligt strategin. I år har vi redan öppnat Prisma Mezhdunarodnaya och Atlantic City och ett logistikcenter. Vis slutet av december kommer vi dessutom att öppna Prismaenheter i köpcentren Grand Canyon och Balkana Nova. På längre sikt kommer det att finnas ett trettiotal Prismaenheter i S:t Petersburgsområdet, säger Vesa Punnonen.

Hej, vi märkte att du använder webbläsaren Internet Explorer, som inte längre stöds aktivt. För att ditt besök på vår webbplats ska gå så smidigt som möjligt, rekommenderar vi, att du börjar använda en ny webbläsare, exempelvis Google Chrome eller Mozilla Firefox.