Kuvateksti

S-gruppens bonusmeddelande digitaliseras

Det hushållsspecifika bonusmeddelandet som skickats ut som bilaga i tidningen Samarbete digitaliseras. Det sista utskrivna bonusmeddelandet distribuerades med oktobernumret av Samarbete.

26.9.2016

- Vi har överraskats positivt av hur snabbt och entusiastiskt våra kunder har tagit till sig våra digitala tjänster. Genom att koncentrera våra krafter på att utveckla de elektroniska tjänsterna vill vi försäkra oss om att vi kan betjäna våra kunder på sättet de föredrar också i framtiden, säger Pekka Malmirae, kundrelationsdirektör SOK.

I jämförelse med pappersmeddelandet som kommer sex gånger om året, har den elektroniska bonusberäkningen en särskilt stor fördel: den är aktuell. Via S-gruppens mobilapp S-mobil och i tjänsten Oma S-kanava på webbplatsen S-kanava kan man enkelt kolla bonusläget och se för hur mycket man ska köpa för att nå närmast högre bonusprocent.

Behändiga S-mobil underlättar i vardagen

S-gruppens internationellt belönade mobilapp S-mobil är ägarkundens mångsidiga hjälpreda. Utom bonusberäkningen och kundens personliga förmåner kan man i tjänsten se kontaktuppgifterna till S-gruppens alla verksamhetsställen och använda S-Bankens mobilbank.

Nyligen har man dessutom utökat tjänsten med ett elektroniskt kassakvittoarkiv, möjligheten att samla Bonus med en NFC-kompatibel Android-telefon och den även globalt innovativa möjligheten att tanka mobilt på ABC.

- Utom i S-mobil kan man i realtid kolla bonusbeloppet på vår webbplats S-kanava eller beställa en månatlig sammanställning till e-postadressen. Kunder som inte tycker sig kunna använda elektroniska kanaler kan kolla sitt bonusläge vid de användarvänliga S-Förmånskortsterminalerna på själlvbetjäningsstället i S-gruppens butiker, säger Malmirae. 

Samarbete och dess bilaga Mat utkommer också i fortsättningen sex gånger om året som traditionella tryckta tidningar. I HOK-Elanto, handelslaget som verkar i huvudstadsregionen, har man i ett pilotprojekt våren 2016 helt övergått till elektroniska bonusberäkningar.


Bilder: S-Ryhmä

Hej, vi märkte att du använder webbläsaren Internet Explorer, som inte längre stöds aktivt. För att ditt besök på vår webbplats ska gå så smidigt som möjligt, rekommenderar vi, att du börjar använda en ny webbläsare, exempelvis Google Chrome eller Mozilla Firefox.