S-gruppen - S-gruppen
Arbetsplatser

Vill du jobba hos oss?

S-gruppen i ett nötskal

T1A1063 1920x1080px

Vi är en finländsk företagsgrupp inom handels- och servicebranschen som ägs av sina kunder och som har över 1 800 verksamhetsställen i Finland.

Vi erbjuder tjänster inom markethandel, varuhus- och specialaffärsverksamhet, trafikbutiksverksamhet och bränslehandel, resebransch- och bespisningsverksamhet samt järnhandel. Dessutom idkar vissa handelslag bil- och lantbrukshandel. Vi erbjuder alla ägarkunder heltäckande banktjänster via S-Banken.

Läs mer

Arbeta hos oss

Vill du jobba i ett andelslag, som är närvarande i nästan alla finländares liv?

Vi har redan över 40 000 anställda. Vi är ett unikt sällskap också på världsnivå, eftersom vår verksamhet täcker nästan alla delområden av livet. I det här landet rör man sig, äter, logerar, placerar, renoverar och gör mycket annat genom tjänster som vårt glada lag tillhandahåller.

Alla lediga platser

Hållbarhet

Vi ska göra Finland till en bättre plats att bo på

S-gruppen gör sitt för att Finland ska bli en ännu bättre plats att bo i. Som stor aktör har vi ett stort ansvar för hurdan nutid vi skapar och hurdant arvet är som vi lämnar våra efterkommande. Därför måste vi se längre.

Läs mer

Hej, vi märkte att du använder webbläsaren Internet Explorer, som inte längre stöds aktivt. För att ditt besök på vår webbplats ska gå så smidigt som möjligt, rekommenderar vi, att du börjar använda en ny webbläsare, exempelvis Google Chrome eller Mozilla Firefox.