Ruokamanifesti: Lasten terveellinen ruoka – pienten suuri asia - S-ryhmä
Ruokamanifesti: Lasten terveellinen ruoka – pienten suuri asia

Ruokamanifesti: Lasten terveellinen ruoka – pienten suuri asia

Ruokamanifesti: Lasten terveellinen ruoka – pienten suuri asia

Laadukas ravinto on välttämätöntä polttoainetta lapsen fyysiselle kasvulle ja kehittyville aivoille. Kasvavalle lapselle kaikki ruoka on vaikutuksiltaan eräänlaista brain foodia. Laatu ja monipuolisuus ratkaisevat.

Lapsille kohdistetussa tarjonnassa korostuvat liikaa epäterveelliset vaihtoehdot. Tarvitsemme lisää herkullisia, terveellisiä ja houkuttelevia lapsille suunnattuja tuotteita. Lapsena opitut ruokailutottumukset säilyvät usein aikuisikään asti. Siksikin tällä on väliä.

Me S-ryhmässä lanseeraamme terveellisiä lasten suosikkiruokia ja nostamme niitä näyttävästi esiin myymälöissämme.

Kutsumme yhteiseen kehitystyöhön mukaan kaikki halukkaat elintarvikealan toimijat. Olemme koonneet foorumin, jonka tavoitteena on pyrkiä yhdessä löytämään nopeita keinoja parantaa lapsille mieluisten ruokien terveellisyyttä, herkullisesta mausta tinkimättä.

Olemme tehneet osana kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumusta Ravitsemussitoumuksen, jolla edistetään hyvää ravitsemusta. Sitoumuksemme kohdistuu erityisesti lasten suosimiin tuotteisiin ja näkyy jo kaupoissamme.

Tarjoamme yhdessä Marttaliiton kanssa lasten Ässäkokki-kursseja lapsille eri puolilla Suomea. Ässäkokkikursseilla opastetaan ja innostetaan lapsia satokausiajatteluun ja fiksuun kokkaamiseen.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.