Ruokamanifesti: Kasvisbuumi – trendistä valtavirtaa - S-ryhmä
Ruokamanifesti: Kasvisbuumi – trendistä valtavirtaa

Ruokamanifesti: Kasvisbuumi – trendistä valtavirtaa

Ruokamanifesti: Kasvisbuumi – trendistä valtavirtaa

Ihmisten terveystietoisuus on kaartanut aivan uudelle tasolle. Olemme todistaneet jo pidempään kasvisbuumia, joka ei hiivukaan. Se on tullut jäädäkseen, kasvanut pelkästä trendistä paljon laajemmaksi ajattelutavan muutokseksi.

Kasvikset ovat tutkitusti terveellistä ja maukasta ravintoa. Ne tekevät meille hyvää. Satokausien suosiminen on järkevää, tuotteethan ovat silloin parhaimmillaan ja edullisimmillaan.

Ymmärrämme yhä selvemmin myös ruoantuotannon ja ilmastonmuutoksen välisen yhteyden. Suosimalla kasviksia voimme keventää merkittävästi ympäristökuormitusta. Ymmärryksen lisääntyminen muuttaa käyttäytymistä. Siksi uskomme, että kasvisten ja kasvipohjaisten tuotteiden käytöstä tulee suorastaan valtavirtaa.

Me S-ryhmässä kannustamme eri tavoin suomalaisia syömään enemmän kasviksia ja yltämään suositeltuihin tavoitteisiin, puoleen kiloon päivässä. Monen mielestä se on kova, miltei mahdoton tavoite. Se on kuitenkin mahdollista, kunhan se tehdään mahdolliseksi.

Vahvistamme satokausiajattelua: tuomme kauppoihimme yhä enemmän kauden kasviksia, lisäämme niihin liittyvää viestintää ja tarjoamme entistä laajemman kirjon inspiroivia kasvisreseptejä.

Tuomme valikoimiimme maukkaampia ja laadukkaampia kasviksia, uusia mielenkiintoisia lajikkeita, valmiiksi pilkottuja helppokäyttöisiä hedelmiä ja kasviksia – tuoreina ja pakasteina.

Omat ostot -palveussa asiakkaamme voivat seurata omaa kasvisten kulutustaan.

Jatkamme kasvishalpuutusta. Haluamme, että kasvisten käyttö on mahdollista kaikille.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.