Ruokamanifesti: Faktat takaisin ruokakeskusteluun - S-ryhmä
Ruokamanifesti: Faktat takaisin ruokakeskusteluun

Ruokamanifesti: Faktat takaisin ruokakeskusteluun

Ruokakeskustelu muistuttaa paikoin poliittista tai uskonnollista kinaamista. Vaikka meillä on käytössämme faktoja, tieteellisiä faktoja, enemmän kuin koskaan, somekuplien päivän uskomukset tuntuvat syrjäyttäneen tieteen ja tutkimuksen pitkään rakennetun viisauden.

Tieteeseen ja tutkimukseen perustuvien näkemysten rinnalla tarjotaan tasaveroisena täyttä huuhaata. Pahimmassa tapauksessa meille jopa tietoisesti valehdellaan. Ihmisillä pitää olla oikeus luottaa siihen, että he saavat tietoa, joka pohjautuu vankasti tutkimukseen.

Annamme henkilöimätöntä myyntidataamme tiedeyhteisön tutkijoiden käyttöön. Tutkijat saavat käyttöönsä todellista tietoa ruoan kulutuksesta ja ruokatottumusten muutoksista. Uudet datapohjaiset löydökset palautuvat hyötykäyttöön entistä parempana tutkimustietona ja ymmärryksenä.

Sitoudumme vaihtoehtoisten "totuuksien" viidakossa tieteellisesti perustellun tiedon jakamiseen. Annamme tieteentekijöille lisää tilaa omissa medioissamme.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.