Nuorille silta työelämään - S-ryhmä
Nuorille silta työelämään

Nuorille silta työelämään

Työntekijöistämme noin 10 000 on alle 25-vuotiaita. Kun päälle lasketaan kausiapulaiset, harjoittelijat ja työhön tutustujat, työllistämiemme nuorten kokonaismäärä on vuodessa noin 50 000.

Kaupan ala on silta työelämään, mikä tuo meille suuren vastuun. Nuorten työelämäodotukset ja -taidot haastavat työnantajia muuttumaan. Tarjoamalla myönteisiä ensikokemuksia ehkäisemme jopa työelämästä syrjäytymistä.

Haluamme nostaa nuorten työelämätaitoihin ja työkykyyn vaikuttavia ilmiöitä keskusteluun sekä varmistaa yhteiskunnan eri toimijoiden kanssa, että nuorten ensikokemukset työelämästä ovat merkityksellisiä.

Olemme lanseeranneet hyvän työelämän kehittämisohjelman, jonka nimi on Nuori Mieli Työssä. Sen keskiössä ovat alle 25-vuotiaat nuoret. Ohjelman tavoitteena on tuottaa tietoa ja työkaluja nuorten työkykyisyyden, työelämätaitojen ja työelämään kiinnittymisen tukemiseksi.

23 %

Alle 25-vuotiaita

Olemme merkittävä nuorten työllistäjä. Kausiapulaiset, harjoittelijat ja työhön tutustujat mukaan lukien työllistämme vuosittain jopa 50 000 nuorta.

14 000

Kesätyöntekijää

Työllistämme kesällä 2019 noin 14 000 nuorta kesätyöntekijää ja -harjoittelijaa.

Uutisia aiheesta Nuorille silta työelämään

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.