Helpompi elämä – vähemmän ärräpäitä - S-ryhmä
Helpompi elämä - vähemmän ärräpäitä

Helpompi elämä - vähemmän ärräpäitä

Yli sata vuotta sitten perustetut osuuskaupat olivat rohkeita tavalla, jota ei oltu aikaisemmin nähty. Osuuskaupat haastoivat epäterveet markkinat ja panivat hanttiin kiskureille, jotka myivät huonolaatuista ruokaa kalliilla.

Vuosikymmenten jälkeen sama tarve edullisista hinnoista ja laadukkaasta ruoasta on yhä olemassa. 2020-luvulle tultaessa toimintaympäristömme on kuitenkin aivan erilainen kuin sata vuotta sitten.

Tänäkin päivänä me olemme olemassa vain jäseniämme eli yli kahta miljoonaa asiakasomistajaamme varten. Tarjoamme arkea helpottavia palveluita, jotka kulkevat taskuissa mukana.

Uudistumme ja kiihdytämme askellustamme erityisesti digipolulla. Kehitimme asiakasomistajillemme Omat ostot -palvelun, jonka avulla voi seurata omaa kulutustaan monesta eri näkökulmasta. Mobiilimaksaminen on laajentunut kaikkiin ruokakauppoihimme, auton tankkaamisen ja pesun voi maksaa puhelimella ynnä muuta.

2020-luvulla haluamme olla vahvasti ajassa kiinni oleva toimija, joka tuottaa asiakkailleen ylivoimaista hyötyä ja helppoutta omasta kaupasta.

3,8 milj.

Tarjoamme lähes neljälle miljoonalle asiakkaallemme Omat ostot -palvelun, jolla tuomme asiakkaan oman ostodatan hänelle itselleen hyödynnettäväksi.

87 %

suomalaisista sanoo kyllä halvemmille hinnoille. Vastaamme tarpeeseen laskemalla myymämme ruoan hintaa.

Uutisia aiheesta Helpompi elämä - vähemmän ärräpäitä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.