Patarummussa: Ruoan ilmastovaikutuksista tarvitaan lisää tietoa - S-ryhmä
Kuvateksti

Patarummussa: Ruoan ilmastovaikutuksista tarvitaan lisää tietoa

Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus MTT:n teettämä kuluttajatutkimus osoittaa, etteivät kuluttajat tunne ruoankulutuksen vaikutuksia ympäristöön ja ilmastoon. On osittain virheellisiä käsityksiä siitä, mitä hiilijalanjäljellä tarkoitetaan ja siitä, mitkä tekijät määrittävät ilmastoystävällisen elintarvikkeen.

2.10.2013

.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.