Kuvateksti

MobiiliMenu helpottamaan ABC-asiakkaiden arkea

ABC-ketju ottaa kesäkuussa koekäyttöön MobiiliMenu-palvelun, jolla asiakas voi tilata ja maksaa ruokansa ja juomansa etukäteen jo tien päältä. Heinolan ja Lahden Renkomäen liikennemyymälöissä avautuvaa palvelua kehitetään palautteiden perusteella, ja kokeilua on tarkoitus laajentaa kesän jälkeen myös muihin ABC-toimipaikkoihin.

10.6.2015

Asiakkaalle MobiiliMenu tuo helppoutta ja ajansäästöä. Tilaus tehdään älypuhelimella ja maksetaan luottokortilla sovelluksen kautta. Samalla asiakas määrittää, milloin haluaa annoksen olevan valmiina ABC:lla. Saavuttuaan ABC:lle asiakas voi mennä suoraan pöytään istumaan, jossa syöttää MobiiliMenu-palveluun pöytänumeron. Annos toimitetaan syötetyn pöytänumeron mukaan asiakkaalle pöytään tai take away-annoksena riippuen asiakkaan itse määrittämästä tilaustavasta.

‒ Haluamme helpottaa asiakkaiden arkea tarjoamalla palveluita jo matkan aikana, jotta asiakkaiden taukoon käytettävä aika voisi olla entistäkin sujuvampi ja rentouttavampi. Toivomme, että ruoan tilaaminen ja maksaminen mobiilisti matkan aikana helpottaa varsinkin lapsiperheiden pysähdystä, kertoo kehitysjohtaja Antti Erikivi ABC-ketjuohjauksesta.

Mobiilimenu oli jo huhti‒toukokuussa Osuuskauppa Hämeenmaan henkilökunnan koekäytössä Lahden Renkomäen ABC-liikennemyymälässä. Palautteiden perusteella palvelu otettiin erittäin myönteisesti vastaan ja erityisesti sen helppokäyttöisyyttä kiiteltiin. Kokeilussa saatiin myös arvokkaita kehittämisideoita, joita toivotaan asiakkailta myös tulevaisuudessa.

Mobiilimenu on yksi kolmesta start up - ja kasvuyrityksestä, jotka valittiin S-ryhmän yhteistyökumppaneiksi lokakuussa 2014 käynnistyneessä Corporate Venture -ohjelmassa.

‒ Liikeideamielessä haluamme tuoda uusia palveluita ja innovaatioita asiakkaiden saataville. ABC on ollut aikoinaan myös suomalainen innovaatio, jonka vuoksi koemme ylpeyttä siitä, että voimme tarjota kotimaiselle start up-yritykselle kasvualustan, Antti Erikivi iloitsee.

Kesän aikana kerrytettyjen kokemusten perusteella MobiiliMenu voi lähteä syksyn aikana valloittamaan myös muuta Suomea valtatie kerrallaan.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.