Muut avoimet tehtävät - S-ryhmä

Oletko sinä Veli-Matin seuraaja, 3000 arinalaisen työkaveri ja Arinan tuleva toimitusjohtaja?

Arina_TJ

Tule tekemään kanssamme tärkeää työtä pohjoisen hyväksi! Me arinalaiset tahdomme jokapäiväisillä teoilla varmistaa, että pohjoinen on tulevaisuudessa vieläkin parempi paikka elää. Arinan tuotot palautetaan aina pohjoisen alueen, luonnon ja paikallisten ihmisten hyväksi. Sinulle, minulle, meille. Pidetään yhdessä pohjoisen puolta!

Se on se osuustoiminnan voima.

Toimitusjohtajana vastaat Osuuskauppa Arinan kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä johtoryhmäsi kanssa. Keskeisiä tavoitteitasi ovat Arinan olemassaolon tarkoituksen ja työn merkityksellisyyden kirkastaminen, osuustoiminnan hyödyllisyyden ja omistajakokemuksen varmistaminen sekä markkina-aseman ja kannattavuuden turvaaminen kaikilla toimialoillamme. Arinan missio on ”Rakkaudesta Pohjois-Suomeen – teemme yhdessä paremman paikan elää” ja toimitusjohtajana sinun tulee varmistaa, että osuuskauppa onnistuu tehtävässään.

Toimitusjohtajalta edellytämme vankkaa liikkeenjohtokokemusta ja näyttöjä tuloksista kuluttajaliiketoiminnassa. Kokemus monialayrityksen johtamisesta on merkittävä lisäetu. Olet jo osoittanut kykysi sekä strategioiden kehittäjänä että toimeenpanijana. Tunnet kuluttajaliiketoiminnan megatrendit ja muutoshaasteet, olet uudistushenkinen ja sinulla on kyky rakentaa tulevaisuutta.

Ihmisten johtajana olet kannustava keulakuva ja sinulla on kyky innostaa koko organisaatio yhteisten tavoitteiden taakse. Talouden tunnusluvut ovat vankkaa osaamisaluettasi. Onnistuaksesi tärkeää on kykysi johtaa osuuskauppaa tarkoituksen, periaatteiden ja arvojen mukaisesti sekä ymmärtää osuustoiminnallisen yritysmuodon erityispiirteet ja mahdollisuudet. Edellytämme pitkäjänteistä sitoutumista talousalueelle.

Tarjoamme sinulle

  • Itsenäisen, haasteellisen ja monipuolisen työn
  • Dynaamisen työympäristön
  • Näköalapaikan Pohjois-Suomen alueella ja koko S-ryhmässä
  • Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää

Pyydämme hakemaan tehtävään tästä linkistä 25.1.2021 mennessä. Lisää hakukirjeen ja CV:n otsikkoon tehtävä ja yritys. Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Boydenilta Carita Lahti, p. 050 500 3003, 14.1. klo 13–15 ja 20.1. klo 9–11 tai carita.lahti@boyden.fi.

Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat pohjoissuomalaiset kotitaloudet. Osuuskaupan tarkoitus on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajilleen. Arinalaiset tarjoavat market-, tavaratalo-, erikoisliike-, liikennemyymälä- ja polttoneste- sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluja yli 180 toimipaikassa ympäri Pohjois-Suomea n. 3000 Arinalaisen voimin. Omistajat saavat palveluja käyttämällä omistajahyötyjä keskimäärin jopa 700 euroa taloutta kohden vuodessa.

#osuuskauppani #arinalainen #sydänpohjoissuomelle

BUSINESS CONTROLLER

VBO rekry

Varuboden-Osla on kaksikielinen osuuskauppa, joka toimii Uudenmaan rannikolla ja Ahvenanmaalla. Meillä on lähes 70 000 asiakasomistajaa ja palvelemme asiakkaitamme yli 50 toimipaikassa. Varuboden-Osla toimii päivittäis- ja erikoistavarakaupassa, liikennemyymälä-, ravitsemis- ja tavaratalokaupassa. Työllistämme noin 900 oman alansa ammattilaista. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla lentokentän tuntumassa.

Edellisen henkilön siirtyessä uusiin tehtäviin haemme Business Controlleria osaksi aktiivista taloustiimiä.

Tehtävässä tulet toimimaan talousjohtajan oikeana kätenä. Olet sisäisen laskennan ammattilainen ja ratkot ongelmia jo ennen kuin niitä on ehtinyt syntyä. Teet tiivistä yhteistyötä muun muassa liiketoiminnan aluepäälliköiden, yksiköiden päälliköiden ja taloushallinnon palvelukeskuksen kanssa. Työhön kuuluu myös kuukausittain tapahtuvaa raportointia ja muita rutiinitehtäviä.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vankkaa kokemusta sekä sisäisestä että ulkoisesta laskennasta. Tietotekniset taitosi ovat hyvällä tasolla – käytät Exceliä ja Powerpointia vaikka silmät ummessa, ja uusien järjestelmien oppiminen sujuu sinulta nopeasti. Varuboden-Osla on kaksikielinen osuuskauppa, ja näin ollen molempien kotimaisten kielten hallinta katsotaan vahvasti eduksesi.

Olet osaamisessasi varma ja aina valmis tekemään asioita paremmin. Uskallat tuoda esiin omia näkemyksiäsi ja hyvässä hengessä kyseenalaistaa totuttuja ratkaisuja. Et myöskään kaihda rutiini- ja muita perustehtäviä. Autat mielelläsi kollegoita liiketoiminnoissa, ennakoit heidän tarpeitaan ja edesautat heitä näin saavuttamaan entistä parempia tuloksia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset työskentelemään vaihtelevissa taloushallinnon työtehtävissä erilaisten ihmisten parissa. Olet päivittäin yhteydessä lähimpien työkavereidesi (talousjohtajan ja business controllerin) lisäksi liiketoiminnan avainhenkilöiden kanssa. Pääset kasvattamaan osaamistasi ja ammattitaitoasi sekä kehittämään itseäsi ja yrityksen toimintatapoja. Olemme panostaneet viime vuosina erityisesti työntekijäkokemukseen ja hyvinvointiin, minkä takia työtyytyväisyytemme onkin erinomaisella tasolla. Saat myös käyttöösi Suomen kattavimmat S-ryhmän henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Johanna Lipponen, p. 044 738 8988, varmimmin tavoitettavissa to 14.1.2021 klo 15–16.30 ja ke 20.1.2021 klo 9–10. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa http://www.arespartners.fi/aresnets viimeistään keskiviikkona 27.1.2021.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.