Valikoiman, hinnoittelun ja markkinoinnin S-trainee, SOK Vähittäiskaupan ketjuohjaus - S-ryhmä
S-Trainee 2020

S-Trainee 2020

Valikoiman, hinnoittelun ja markkinoinnin S-trainee, SOK Vähittäiskaupan ketjuohjaus

Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: SOK Vähittäiskaupan ketjuohjaus – Valikoimat, hinnoittelu ja markkinointi
Kenelle tehtävä on tarkoitettu? Ylempi korkeakoulututkinto, vasta valmistunut tai valmistumassa oleva
Työpaikan sijainti: Helsinki

Mitä jos sinä olisit vaikuttamassa siihen, mitä miljoonat suomalaiset ostavat ruokakaupasta viikoittain? Oletko parhaillaan tekemässä uravalintaa, jolta toivoisit itsellesi vahvan osaamisen kehittymistä, merkittäviä vaikuttamismahdollisuuksia sekä vastuuta niin oman työsi osalta kuin yhteiskunnallisesti?

Valikoimat, hinnoittelu ja markkinointi -yksikössä yhteinen tavoitteemme on innostava: alan markkinajohtajana Suomessa varmistamme, että asiakkaamme löytävät jatkossakin myymälöistämme etsimänsä tuotteet sekä jatkuvasti trendien mukaan uudistuvan valikoiman edulliseen hintaan. Ruoka ja ravitsemus kiinnostavat ja puhuttavat suomalaisia juuri nyt enemmän kuin koskaan. Alan edelläkävijäyrityksenä ruokaan ja ruokakauppaan liittyvät muutkin megatrendit kuten vastuullisuus, ilmastoasiat sekä palveluiden digitalisaatio ovat tärkeä osa yhteistä kehitystyötämme.

SOK Vähittäiskaupan ketjuohjauksen S-Traineena kerrytät kattavan osaamisen, jotta voit opetusohjelman päätyttyä ottaa vastaan ensimmäisen tehtäväsi esimerkiksi valikoimapäällikkönä. Tehtävässä kädenjälkesi tulevat näkymään asiakkaidemme arjessa myymälöiden tuotevalikoiman ja hinnoittelun kautta Prismassa, S-marketissa, Salessa, Alepassa sekä uusimpana Food Market Herkuissa.

Mitä osa-alueita kuuluu S-Trainee-ohjelmaan?

Ohjelman aikana kerrytät ymmärrystä marketkaupan alasta ja ketjuohjauksesta tutustuen työkierron kautta työmme eri osa-alueisiin niin taustatoiminnoissa kuin myymälöissä. Tärkeä osa ohjelman alkuvaihetta on tutustuminen myymäläarkeen: tuotteiden hyllyttämisen ja myynnin, hyllykarttojen ja tilausjärjestelmän kokonaisuuden ymmärtäminen on edellytys onnistuneelle ja tuloksekkaalle työskentelylle ketjuohjauksessa. Mentorinasi ohjelman aikana toimii valikoimajohtaja, jonka tukemana tehtäväsi ja vastuusi lisääntyvät osaamisesi kehittyessä. Rakennamme ohjelmakokonaisuutta ja organisoimme työkiertoa myös sinun ajatuksiasi kuunnellen ja mahdollisen työkokemuksesi huomioiden.

Näitä tarvitset menestyäksesi tehtävässä

Jos siis olet joskus ollut ruokakaupassa töissä, on kokemuksestasi nyt hyötyä. Aikaisempaa kokemusta alalta emme kuitenkaan edellytä, vaan valmennamme sinut kokonaisvaltaisesti tehtävään. Tuleva työsi tulee todennäköisesti sisältämään niin analysointia, suunnittelua, kehitystyötä, ennusteiden tekemistä kuin hinnoitteluakin, joten tehtävissä analyyttisyys on selkeä vahvuus. Ruoka ja alan trendit ovat tehtävän keskiössä, joten halusi työskennellä ja kehittää osaamistasi aihealueen parissa on olennainen. Olemme innovatiivinen ja kehitysmyönteinen tiimi, joten toivomme sinultakin intoa uudistaa, kehittää ja tuoda esiin omia ideoitasi. Nyt odotamme innolla kuulevamme sinusta!

*SOK (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta) on keskusliike, jossa tuotetaan S-ryhmään kuuluville osuuskaupoille asiantuntija- ja tukipalveluita, kuten esimerkiksi ketjuohjaus-, valikoima-, hankinta- ja markkinointipalveluita. SOK vastaa myös S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä. SOK (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta) ja sen tytäryhtiöt yhdessä muodostavat SOK-yhtymän. SOK harjoittaa tytäryhtiöidensä kautta matkailu- ja ravitsemiskauppaa Suomessa, Pietarissa ja Virossa sekä marketkauppaa Pietarissa ja Virossa. SOK-yhtymän liikevaihto oli vuonna 2016 noin seitsemän miljardia euroa ja yhtymässä työskenteli lähes 7000 työntekijää. Lue lisää SOK:sta.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.