Market-kaupan S-Trainee, TOK - S-ryhmä
S-Trainee 2020

S-Trainee 2020

Market-kaupan S-Trainee, TOK

Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Market-kauppa
Kenelle tehtävä on tarkoitettu? Ylempi korkeakoulututkinto, vasta valmistunut tai valmistumassa oleva
Työpaikan sijainti: Turku ja muu Turun Osuuskaupan toimialue

Massiivisella energialla kehittyvän Turun Osuuskaupan market-toimialalle etsitään nyt traineeta kasvamaan ja kehittymään yhdeksi tulevaisuuden avainhenkilöistämme. Huolellisesti suunnittelemastamme trainee-ohjelmasta alkaa pitkäjänteinen oppimispolkusi ja ohjelman tarkoituksena on toimia perehdytys- ja tervetuliaisajanjaksona osuuskauppamme toimintaan ja avata ovet urallesi kanssamme.

Pääset tuellamme ja opastuksellamme tutustumaan ja kerryttämään vahvan ymmärryksen siitä, mitä osasia kaupparyhmän arkeen ja liiketoimintaan kuuluu. Ohjelman tavoitteena on, että sen päättyessä sinulla on kyvykkyys ottaa vastaan ensimmäinen esimiestehtäväsi myymäläpäällikön roolissa. Urasi alku meillä tulee siis olemaan nopeutettu kehittymiskaista ja takaamme, että kasvualustasi on täynnä mahdollisuuksia. Osaamisesi kehittyminen ja henkilökohtainen urakehityksesi ovat omissa käsissäsi.

Näitä asioita tulet oppimaan trainee-taipaleellasi

Heti ohjelman alussa pääset tutustumaan eri konsepteihimme, kuten Prisman, S-marketin, Salen sekä uusimpana Food Market Herkun arkeen ja liiketoiminnan edellytyksiin. TOK on organisaationa suuri ja toimii laajalla alueella, johon kuuluvat kulttuurihistoriallinen Turku, kuvankaunis saaristomme sekä lähialueet. Yrityksen suuri koko ja monipuolinen toimialue ovatkin iso etu, sillä pääset oppimaan, mitä suurten volyymien, alueittain vaihtelevan asiakaskunnan ja suuren henkilöstön kanssa toimiminen tarkoittaa.

Laaja toimialueemme ja suuri organisaatiomme tarjoavat sinulle kattavan ymmärryksen market-kaupasta, palvelualasta, asiakaskokemuksesta, tuotevalikoimasta ja kaikesta siitä, mitä asiakkaat nykypäivänä meiltä odottavat. Niin ikään vahvoja teemoja, joista tulet meillä oppimaan nyt ja tulevaisuudessa ovat digitalisaatio, muutosjohtaminen sekä projektityö. Kaikista edellä mainituista asioista oppimiseen trainee-ohjelmamme on verraton tilaisuus.

Mistä tiedät, että tehtävä sopii juuri sinulle?

Koko palveluala tehdään ihmisten kautta ja osuustoiminnallisuutemme tähtää aina parhaan arvon tuottamiseen asiakkaillemme. Sen takia vuorovaikutus, asiakaslähtöinen ajattelu, viestintätaidot ja verkostoituminen ovat tärkeitä TOK:laisen tunnusmerkkejä, joita myös sinulta odotamme. Jos siis tunnistat itsessäsi jo nyt nämä piirteet, saatat olla juuri etsimämme tekijä.

Myönteinen suhtautuminen muutokseen on elintärkeä edellytys tehtävässä menestymisessä, sillä organisaatiomme sekä kaupan ala muuttuu ja kehittyy nyt enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Kannattavan liiketoiminnan tekeminen sekä käytännönläheinen, asiakaslähtöinen työ täydellä sydämellä yhdistävät meitä aina.

Turun Osuuskauppa (TOK) on varsinaissuomalainen palveluyritys ja osa S-ryhmää. Toimialamme ovat päivittäis-, erikois- ja käyttötavarakauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä liikennemyymäläkauppa. TOK:n henkilökuntamäärä on n. 2 300 ja vuonna 2018 liikevaihto oli 595,4 milj. euroa. Asiakasomistajia Turun Osuuskaupalla on yli 160 000. Lue lisää meistä osoitteessa www.tok.fi

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.