Markkinoinnin S-trainee, SOK Media - S-ryhmä
S-Trainee 2020

S-Trainee 2020

Markkinoinnin S-trainee, SOK Media

Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: SOK Media
Kenelle tehtävä on tarkoitettu? Ylempi korkeakoulututkinto, vasta valmistunut tai valmistumassa oleva
Työpaikan sijainti: Helsinki

Haluaisitko sinä päästä oppimaan käytännön tekemisen kautta, miten markkinoinnin keinoin ratkaistaan liiketoiminnan haasteita suomalaisen suuryrityksen mittakaavassa? SOK Mediassa etsimme joukkoomme S-traineeta kasvamaan kaupparyhmän markkinoinnin tulevaisuuden avainrooleihimme. S-ryhmän markkinointiyksikössä tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä perehtymään, kuinka suuryrityksen markkinointihankkeita mahdollistetaan ja viedään läpi aina liiketoiminnan tarpeesta ROI:n mittaamiseen.

Saatat esimerkiksi tuntea suositun Alepa Korttelitoive -palvelumme, jonka kautta asiakkaat voivat helposti toivoa lähimyymälänsä valikoimaan uusia tuotteita. Toiveita on tullut ja toteutettu valtavasti. SOK:n markkinointi käy läpi parhaillaan rohkeaa transformaatiota, jossa uusien toimintamallien ja työkalujen käyttöönotto on tekemisemme ytimessä. Haluamme jatkossakin viedä ketterästi läpi Korttelitoiveen kaltaisia menestyksekkäitä ja tuloksellisia markkinoinnin hankkeita. Trainee-jaksollasi ketterän operointimallimme rakentaminen ja dokumentointi tuleekin olemaan keskeinen projektitehtäväsi.

Mitä opit S-Traineenamme?

Trainee-ohjelman aikana pääset seuraamaan lähietäisyydeltä jokaista markkinointihankkeen toteutuksen vaihetta, opiskelemaan työkalujen käyttöä sekä rakentamaan ymmärrystä SOK:n markkinoinnin vuosimallista. Toimit asiantuntijoidemme rinnalla juniorkonsultin roolissa ja olet keskeisesti mukana luomassa markkinoinnin operointimalliamme.

Pääset oppimaan, mitä faktoihin ja dataan pohjautuva päätöksenteko markkinoinnin hankkeissamme tarkoittaa ja saat kattavan käsityksen, miten tuloksekkaita kampanjoita mahdollistetaan yksikössämme. Tavoitteena on, että ohjelman lopussa sinulla on kattava ymmärrys toiminnastamme, tunnet olevasi vahvasti talomme arjessa mukana ja operointimalli on toimestasi dokumentoitu ja käyttövalmis. Olet siis alusta saakka tärkeä osa tiimiämme ja investoimme osaamisesi kehittymiseen, jotta tästä voisi alkaa unelmiesi nousujohteinen ura talossamme.

Mitä tarvitset onnistuaksesi tehtävässä?

Tiimiämme kuvaa hyvin rohkeus, sosiaalisuus, itseohjautuvuus sekä kyky haastaa omia toimintatapojamme. Toivomme sinultakin kykyä toimia yhteisten pelisääntöjen mukaan, mutta samalla rohkeutta kehittää, haastaa ja esittää omia ideoitasi. Tärkeää on, että haluat itse johtaa omaa työtäsi ja sen tuloksia.

Tarkkuus ja tekijäluonne ovat ehkä synnyinlahjojasi, eli jos tunnistat itsessäsi analyyttisen ja järjestelmällisen tekijän piirteet sekä vahvan oppimisennälän, on sinulla hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen. Roolisi tulee olemaan ennen kaikkea operatiivista työtä, joten toimeen tarttuminen, työkalujen käyttäminen ja toimintamalliemme opiskelu varsinkin alkuvaiheessa tulevat olemaan arkesi keskiössä

”SOK Media vastaa S-ryhmän viestinnästä, markkinoinnista, kanavista, niihin liittyvästä digitaalisesta palvelukehityksestä ja asiakasomistajakonseptista. Ryhmittäydymme työn ympärille luovasti ja leveästi tai tarkasti ja fokusoidusti. Arvostamme ideoita ja kokeilemme ketterästi, mutta luovutamme harvoin.

Meitä ohjaa kunnianhimo ja halu tehdä Euroopan huipputason retail-markkinointia. Kehitämme myös Suomen suosituinta lojaliteettiohjelmaa ja yhtä maan arvostetuinta aikakausmediaa – Yhteishyvää. Meillä saat olla mukana toteutuksissa, jotka kumpuavat tukevasta osuustoiminnan arvopohjasta ja jotka muistat työuran jälkeenkin. Sellaisia ovat esimerkiksi kansainvälisesti palkitut innovaatiot Halpuuttaminen, Hihna247 ja Alepa Korttelitoive. Olemme osaajien keskittymä Vallilan Ässäkeskuksessa ja kaiken päälle tosi nöyriä ja vaatimattomia.” -Veepee Ääri, vanhempi propagandapäällikkö, johtaja, SOK Media

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.