Kansainvälisen esimies- ja asiantuntijatyön S-Trainee, SOK Liiketoiminta - S-ryhmä
S-Trainee 2020

S-Trainee 2020

Kansainvälisen esimies- ja asiantuntijatyön S-Trainee, SOK Liiketoiminta

Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Kansainvälinen Market- sekä Matkailu- ja Ravitsemusliiketoiminta
Kenelle tehtävä on tarkoitettu? Ylempi korkeakoulututkinto, vasta valmistunut tai valmistumassa oleva
Työpaikan sijainti: Helsinki, Tallinna ja Pietari

Tähtäätkö kansainväliselle esimies- tai asiantuntijatyön uralle? Haluaisitko päästä nopeutetulle kehittymiskaistalle oppimaan, kuinka suuren suomalaisen osuuskaupan liiketoimintaa kasvatetaan ulkomailla? SOK Liiketoiminnassa etsimme sinua S-Trainee-ohjelmaamme tutustumaan ulkomaan uramahdollisuuksiimme sekä kasvamaan esimies- tai asiantuntijatyössä tulevaisuuden avainrooleihimme.

S-ryhmän market-, sekä hotelli- ja ravintolaliiketoimintamme kasvaa vakaasti Virossa ja Venäjällä, minkä johdosta sinun uraasi silmällä pitäen avautuu lähivuosina mielenkiintoisia tehtäviä organisaatiomme ulkomaisissa toimipisteissä. S-Traineenamme pääsetkin perehtymään monipuolisesti ja käytännönläheisesti ulkomaanliiketoimintaamme, jotta sinulla on valmiudet oppimisohjelman jälkeen ensimmäisessä vastuuroolissasi menestymiseen. Yhteisenä tavoitteenamme siis on, että tästä voi alkaa pitkäjänteinen, kansainvälinen urapolkusi kanssamme!

Näitä asioita opit S-Traineenamme

S-Trainee-ohjelmassa keräät kattavan osaamisen ja ymmärryksen S-ryhmän liiketoiminnasta, osuuskaupoista, ketjuliiketoiminnasta sekä eri kulttuurien vaikutuksesta toimintaympäristöön kolmessa maassa. Omasta taustastasi ja toiveistasi riippuen perehdytysjaksosi tullaan suunnittelemaan suoritettavaksi osin Suomessa, Virossa ja Venäjällä.

Suomessa perehdyt aluksi SOK:n rooliin S-ryhmän liiketoimintakonseptien ketjuohjauksen osalta Helsingin pääkonttorillamme. Tallinnassa ja Pietarissa tutustut monipuolisesti eri liiketoimintakonsepteihimme, kuten eri kokoisiin Prismoihin, Sokos Hotels -ketjun hotelleihin sekä ravintoloihin. Perehdyt eri toimialojen perusarkeen, kuten myymälä-, ravintola- ja hotellityöhön. Tutustut esimiestyöhön ja päätöksentekomalleihin käytännössä toimien myös itse esimiestehtävässä. Ongelmanratkaisutaitoja, päätöksentekoa ja liiketoiminnan kehittämistä pääset harjoittelemaan myös täysin omien projekti- ja kehitystehtäviesi kautta.

Näitä taitoja ja asennetta tarvitset tehtävässä

Jo oppimisohjelman aikana tehtävissäsi tulet viettämään ajanjaksoja ulkomailla. Niinpä tehtävä sopii erityisen hyvin sinulle, joka unelmoit kansainvälisestä urasta. Alussa liikkuva työ vaatiikin tiettyä heittäytymistä, mukautumistaitoja ja mielenkiintoa erilaisia kulttuureja kohtaan. Venäjän tai viron kielitaidostasi on valtava etu, mutta myös halu kehittää kielitaitoa riittää. Englanti on yhteinen työkielemme, jonka osaamista tehtävä edellyttää. Eteenpäin kulkevana, vahvasti kasvavana organisaationa arvostamme erityisen paljon itseohjautuvuutta, toimintatapojen rohkeaakin kyseenalaistamista sekä oma-aloitteista huimapäistenkin kehitysideoiden esiintuomista. Odotamme innolla saavamme sinut joukkoomme!

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.