Finanssiliiketoiminnan S-Trainee, S-Pankki - S-ryhmä
S-Trainee 2020

S-Trainee 2020

Finanssiliiketoiminnan S-Trainee, S-Pankki

Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Pankkiliiketoiminta
Kenelle tehtävä on tarkoitettu? Junior business analyytikon roolista innostuvalle ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneelle tai valmistumassa olevalle
Työpaikan sijainti: Helsinki

Traineenamme S-Pankissa pääset tutkimusmatkalle finanssimaailman monipuolisiin uramahdollisuuksiin. Trainee-ohjelman aikana luot itsellesi vahvan ja monipuolisen ymmärryksen finanssialan lainalaisuuksista ja toimintamalleista. S-Pankki on samalla sekä ketterä kehittäjä että iso toimija ja pääset mukaan inhimilliseen työporukkaan, jossa yhdistyvät tiivis yhteishenki sekä ison talon mittakaava ja ratkottavat haasteet. Ohjelman aikana autamme sinua löytämään mieleisesi suunnan urallesi finanssialalla työskennellessäsi junior business analyytikkonamme.

Trainee-taipaleesi meillä

Ohjelman alussa pääset tutustumaan eri liiketoimintojemme kautta asiakaslähtöiseen toimintaamme. Erityisesti pääset perehtymään asiakaskäyttäytymiseen ja datan hyödyntämiseen asiakaskokemuksen rakentamisessa. Päivittäisten raha-asioiden, rahoittamisen palveluiden, yrityspalveluiden sekä myynnin ja asiakaspalvelun palvelukokonaisuuksiin tuntumaa saatuasi perehdyt tarkemmin, kuinka sujuvoitamme asiakkaidemme arkea. Tuotat liiketoimintapäätöksiemme tueksi dataa sekä analyysejä, syvennät ymmärrystäsi asiakaskäyttäytymisestä ja rakennat asiakkaitamme parhaiten palvelevia ostopolkuja. Jos olet matemaattisesti orientoituneempi, voit syventää osaamistasi vaikkapa luottoriskimalleihin ja treasuryn toimintaan. Ohjaajana matkallasi tulee toimimaan Pankkiliiketoiminnastamme vastaava johtaja.

Roolisi meillä kasvaa osaamisesi mukana ja pian olet todennäköisesti valmis astumaan yhä isompaan rooliin liiketoiminnallemme ja asiakkaillemme arvoa tuottaen. Itsenäisyytesi tehtävien hoitamisessa lisääntyy ja yhteinen matkamme toivottavasti jatkuu myös trainee-ohjelman jälkeen.

Voisiko tämä trainee-paikka olla juuri minulle?

Tyypillisin lähtökohta tähän tehtävään on todennäköisesti kauppatieteiden opinnoissa. Se ei kuitenkaan ole ainoa tie traineeksemme. Mielestämme tehtävä sopii hyvin myös matematiikkaa tai psykologiaa opiskelleille. Ratkaisevaa on mielestämme kiinnostus ihmisten käyttäytymisen ymmärtämiseen ja tilastollisiin menetelmiin. Pankkiliiketoiminnan aiempaa kokemusta emme odota, vaan perehdytämme sinut alalle.

Voidaksesi parhaiten menestyä trainee-ohjelmassa ja työkaverinamme, on tärkeää, että toimit ja työskentelet mielelläsi muiden kanssa. Yksin puurtavan taiteilijan sijaan sinua kuvaakin paremmin yhteisten tavoitteiden eteen työskentelevä tiimipelaaja. Olet myös luonteva viestijä: uskallat kysyä ja esittää myös omat mielipiteesi. Työskentelyotteessasi näkyy tietty nöyryys – ymmärrät, että tavoitteisiin pääsy edellyttää tavallisesti kovaa työtä ja määrätietoisia ponnisteluja.

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo seitsemän kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista.

Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehtävänkuvan salliessa tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.