Vähittäiskaupan S-Trainee, Pirkanmaan Osuuskauppa - S-ryhmä
S-Trainee 2020

S-Trainee 2020

Vähittäiskaupan S-Trainee, Pirkanmaan Osuuskauppa

Koulutuspaikkojen määrä: 2
Toimiala: Vähittäiskauppa, esimiestyö
Kenelle tehtävä on tarkoitettu? Ylempi korkeakoulututkinto, vasta valmistunut tai valmistumassa oleva
Työpaikan sijainti: Tampere ja muu Pirkanmaan Osuuskaupan toimialue

Kiehtooko sinua esimiestyö? Oletko saanut kokemuksia johtamistyöstä esimerkiksi töiden, harrastusten tai opiskeluprojektien kautta? Oletko jo löytänyt omia oivalluksiasi hyvästä ihmisten johtamisesta? Pirkanmaan Osuuskaupassa etsimme organisaatioomme kahta johtajuuden oppimatkalle haluavaa S-Traineeta kasvamaan kohti tulevaisuuden avainroolejamme.

Oppimisohjelman aikana perehdyt trainee-kollegasi rinnalla kattavasti alueosuuskauppamme vähittäiskaupan liiketoimintaan, konsepteihin, työntekijöihin ja arkeen. Ohjelman tavoitteena on kerryttää sinulle valmiudet, osaaminen ja näkemys toimiaksesi ensimmäisessä vaativassa esimiestehtävässäsi market-päällikkönä. Tästä voikin alkaa kasvuvoimainen ja motivoiva urapolkusi!

Tukenasi ja sparraajanasi ohjelman aikana toimivat nimetyt mentorit johtoryhmästämme. Lähitutoreina ja arjen oppaanasi toimivat nimetyt ryhmäpäälliköt, joiden kanssa pääset myös tarkentamaan ja muovaamaan valmennusohjelmaa juuri sinun oppimistasi tukevaksi. Ohjelma pitää sisällään eri kokonaisvastuullisen esimiehen tehtäviin liittyviä aihepiirejä. Oppimaan pääset käytännön työn ja perehdytyksen kautta eri liiketoimintayksiköissämme, jotka valitaan kulloinkin jokaisen opittavan aihepiirin mukaan. Työympäristösi ja -yhteisösi onkin aluksi tiuhaan vaihtuva, ja pääset tutustumaan todella laajasti eri yksiköidemme henkilöstöön ja vahvoihin esimiehiin oppia keräten.

Millaisia oppeja keräät trainee-ohjelmassa tulevaisuutta varten?

Käymme osuuskauppana läpi merkittävää palvelukulttuurin vallankumousta, ja parhaiden mahdollisten asiakaskokemusten tuottaminen on asetettu kaiken työmme keskiöön. Ylivertaisia asiakaskokemuksia puolestaan ovat mahdollistamassa työntekijämme, sekä heille tuottamamme työntekijäkokemukset. Jo trainee-ohjelman aikana ja myöhemmin vaativissa esimiestehtävissäsi pääsetkin kehittämään yrityksemme johtamistyötä, työntekijäkokemusta, strategiaa ja toimintakulttuuria yhdessä johdon kanssa. Avarakatseinen, toimialarajat ylittävä kehitystyö on jo trainee-ohjelman aikana suunta, johon haluamme sinun kasvavan ja pääset jo traineena mukaan johtoryhmän suunnittelukokouksiin kehittävänä osallistujana.

Näitä tarvitset onnistuaksesi tehtävässä

Tulevaisuuden avainhenkilönämme vaikutat merkittävästi palvelukulttuurimme kehittymiseen, ja meille on tärkeää, että jo urasi alussa tunnet poltetta mieleenpainuvien ja hetkessä hurmaavien kokemusten tuottamiseen niin asiakkaille kuin työntekijöille. Ihmislähtöinen arvomaailma kuuluu johtamisfilosofiaamme, joten etsimme tehtävään ennen kaikkea kahta innostavaa, positiivisesti ja tuloksekkaasti olemuksellaan muihin vaikuttavaa sekä strategisesti ajattelevaa tulevaisuuden rakentajaa ja johtajaa.

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Olemme tässä hetkessä asiakkaitamme varten ja kannamme vastuuta ihmisten ja ympäristömme hyvinvoinnista. Asiakasomistajamme, he kaikki 203 000, omistavat meidät, ja me haluamme puolestamme helpottaa heidän arkeaan niin päivittäistavara- ja käyttötavarakauppamme, ravintolakauppamme kuin polttoneste- ja liikennemyymäläkauppamme kekseliäillä ratkaisuilla. Meillä on yli 200 toimipaikkaa, joissa työskentelee nytkin yli 2900 hetkessä hurmaajaa. Heidät löytää Pirkanmaan kätevimmiltä liikepaikoilta sekä verkosta – ja yhä useamman paikallisen sydämestä, sillä asiakkaidemme toiveet ja tarpeet ovat toimintamme ydin.

S-kanava: Pirkanmaa Facebook: pirkanmaanosuuskauppa Instagram: @pirkanmaanosuuskauppa Twitter: @OmassaKaupassa

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.