Market-kaupan S-Trainee, Osuuskauppa KPO - S-ryhmä
S-Trainee 2020

S-Trainee 2020

Market-kaupan S-Trainee, Osuuskauppa KPO

Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Market-kauppa, joka käsittää Prisman, S-marketin, Salen ja ABC-liikennemyymälän konseptit
Kenelle tehtävä on tarkoitettu? Ylempi korkeakoulututkinto, vasta valmistunut tai valmistumassa oleva
Työpaikan sijainti: Kokkola ja muu Osuuskauppa KPO:n toimialue

Traineenamme pääset näkemään ja kokemaan läpileikkauksen Osuuskauppa KPO:n Market-liiketoimintaan luoden kestävän ja näkemyksellisen pohjan esimiehenä toimimiselle ja pitkäjänteiselle urapolulle organisaatiossamme. Yhteisenä tavoitteenamme on valmentaa ja antaa sinulle avaimet, joilla pääset aloittamaan työt ensimmäisessä esimiestehtävässäsi trainee-ohjelman päätyttyä.

Alkutaipaleellasi ohjelmaan kuuluu eri konseptiemme, eli market-kauppojen ja ABC-Liikennemyymälöiden liiketoimintaan ja arkeen tutustuminen. 10 kuukautta kestävässä ohjelmassamme pääset yhdistämään koulussa oppimasi teoriapohjan innostavalla tavalla käytäntöön. Mentoroitu, huolellisesti suunniteltu oppimispolkusi on sellainen, jota et muualta saa, ja jonka voit omaksua vain aidon arjen kokemisen kautta.

Näin etenee trainee-taipaleesi meillä

Trainee-ohjelma alkaa Prisma-liiketoimintaan tutustumisesta ja etenee S-marketin, Salen sekä ABC-Liikennemyymälän toimintaan ja arkeen perehtymiseen.

Market-liikeideoihimme tutustumisen lisäksi työkierto vie sinut tutustumaan autokaupan toimialaan sekä konttoreidemme ja johtoryhmämme toimintaan aina strategiatyöstä rakennuttamiseen. Kun hallussasi on mahdollisimman laaja kuva eri yksiköiden toiminnasta, työntekijöiden ja asiakaspalvelun arjesta, sekä kiinteistöistämme, sinulla on valmiudet tehdä tulevaisuudessa hyviä ratkaisuja yksikkösi esimiehenä.

Mistä tiedät, että tehtävä sopii juuri sinulle?

Aikaisempaa kokemusta toimialalta tai alan työtehtävistä emme odota, sillä valmennamme sinut kaikkiin tehtäviin. Olemme kuitenkin tunnistaneet tietyt taidot, joita tehtävissä menestyminen edellyttää.

KPO:ssa toimimme maantieteellisesti suurella alueella, ja S-ryhmässä teemme yhteistyötä koko Suomen kattavan verkoston kanssa. Kaksikielisellä toimialueella ruotsin kielen taidosta tulee olemaan tehtävässäsi hyötyä. Lisäksi osuuskaupassa toimiminen on ennen kaikkea sosiaalinen joukkuelaji, joka edellyttää erinomaista kykyä ja halua verkostojen luomiseen, yhteistyöhön ja tiimissä työskentelemiseen. Tavoittelemmekin oman edun sijasta aina yhteistä sekä asiakkaidemme etua.

Talossamme menestyksekkään ja pitkäjänteisen uran luomiseksi olemme huomanneet positiivisuuden ja uusiin asioihin rohkean tarttumisen olevan tärkeitä piirteitä. Ne yhdistävät meitä kaikkia KPO:laisia. Jos nämä asiat ovat luonteessasi ja lisäksi vielä tunnistat itsessäsi sinnikkään ongelmanratkaisijan kykyjä, saatat hyvinkin olla etsimämme tulevaisuuden kollega. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Osuuskauppa KPO on yli 800 miljoonan euron vuosimyynnillään Suomen suurimpia alueosuuskauppoja. Toimimme Ylivieskan, Kokkolan, Pietarsaaren ja Vaasan talousalueilla. Olemme alueemme market-kaupan markkina- ja hintajohtaja sekä markkinajohtaja polttoneste-, matkailu- ja ravitsemiskaupass. Lisäksi harjoitamme autokauppaa. Meillä on yli 120 000 asiakasomistajaa ja työllistämme suoraan keskimäärin noin 1 700 palvelualan ammattilaista. Toimintamme taloudellinen menestys päätyy kokonaisuudessaan kauppapalvelujemme kestävään kehittämiseen ja asiakasomistajiemme eduksi.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.