Kiinteistöjohtamisen S-trainee, Kiinteistöässä - S-ryhmä
S-Trainee 2020

S-Trainee 2020

Kiinteistöjohtamisen S-trainee, Kiinteistöässä

Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Kiinteistöjohtamisen toimiala
Kenelle tehtävä on tarkoitettu? Ylempi korkeakoulututkinto (DI)
Työpaikan sijainti: Helsinki tai Tampere

Haluaisitko päästä oppimaan, mitä kiinteistöjohtaminen yhdessä Suomen suurimmista yrityksistä pitää sisällään? Toivoisitko tulevalta uraltasi haastetta ja osaamisesi mukaan kasvavia vastuita sekä erilaisia työpäiviä? Kiinteistöässässä etsimme sinua joukkoomme kehittymään tulevaisuuden avainrooleihimme. Trainee-ohjelman tavoitteena on opastaa, valmentaa sekä tarjota sinulle valmiudet aloittaaksesi ensimmäisessä pestissäsi kiinteistöpalvelupäällikkönä heti trainee-jakson päätyttyä. Meille voit tulla kiinteistöjohtamisen koulutustaustalta, ja räätälöimme monipuolisen oppimispolun juuri sinulle sopivaksi.

Kiinteistöässä on S-ryhmän sisäisten asiakkaiden palvelemiseen erikoistunut kiinteistöjohtamisen, rakennuttamisen ja energiatehokkuuden asiantuntijayksikkö. Tällä hetkellä operatiivisen kiinteistösalkkumme koko on yli 400 kiinteistöä ja 2,5 miljoonaa neliötä. Hallinnoimme kiinteistöjä asiakkaidemme puolesta, jotta he voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. Rakennutamme vuosittain kymmeniä marketteja, hotelleja ja logistiikkakiinteistöjä osuusliiketoiminnan tarpeisiin Suomessa, Virossa ja Pietarin alueella.

Mitä sisältyy S-trainee-ohjelmaan Kiinteistöässässä?

Trainee-ohjelmamme vie sinut työkierron kautta tutustumaan eri liiketoiminta-aloihimme sekä toimialueisiimme läpi Suomen. Oppimisesi tulee siis olemaan monipuolista kuten liiketoimintammekin, ja ohjelman aikana kerrytät kattavan ymmärryksen työmme lisäksi osuustoiminnallisuudesta. Perehdytämme sinut tuottamiimme palveluihin sekä tehtäviin, ja sinua opastaa harjoittelussasi kokenut tutor sekä henkilökohtainen mentori. Teet kiinteistökierroksia kohteisiimme harjoitellen tekemään asiakastyötä suunnitelmallisesti, laadukkaasti ja kokonaistaloudellisesti. Tutustut asiakkaisiimme ja opit tunnistamaan liiketoimintamme tarpeita ohjelman aikana tehdäksesi töitä pian itsenäisesti.

Kiinteistöässä perustettiin vain 3 vuotta sitten ja visiomme on olla kiinteistöjohtamisen ja palvelukulttuurin edelläkävijä. Olemmekin nuori ja kasvava yksikkö ja katsomme vahvasti tulevaisuuteen. Tavoitteemme on kehittyä ja parantaa tekemistämme jatkuvasti, ja sen vuoksi haluamme saada sinut mukaan myös haastamaan meitä muita, tuomaan rohkeitakin näkemyksiäsi ja kehittämään toimintaamme.

Mistä tiedät, että tehtävä sopii juuri sinulle?

Visiomme mukaisesti palveluhenkisyys löytyy selkäytimestämme. Tämän vuoksi onnistuaksesi tehtävässä erityisen tärkeää on, että haluat toimia asiakastyössä. Olemmekin tunnistaneet hyvien sosiaalisten vuorovaikutus- ja viestintätaitojen oleellisuuden työssämme. Aito innostus, halu ja kyky nopeaan oppimiseen riittää päästäksesi alkuun ja itsenäinen sekä rohkea työote ja aloitteellisuus ovat tulevissa päällikkötehtävissäsi kultaakin kalliimpia. Odotamme innolla saavamme sinut työkaveriksemme!

Kiinteistöässä tarjoaa mielenkiintoisia, vastuullisia ja monipuolisia työpaikkoja rakennuttamisen, kiinteistöjohtamisen sekä energiatehokkuuden asiantuntijoille. Jo kolmen toimintavuoden aikana porukassamme on nähty upeita kasvupolkuja nuorista osaajista kovan luokan ammattilaisiksi omine vastuineen ja asiakkuuksineen. Lue lisää Kiinteistöässästä työpaikkana ja katso uravideoita osoitteessa https://s-ryhma.fi/tyopaikat/asiantuntijat/kiinteistoassa.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.