Esimiestyön S-trainee, Osuuskauppa Keula - S-ryhmä
S-Trainee 2020

S-Trainee 2020

Esimiestyön S-Trainee, Osuuskauppa Keula

Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Osuuskauppa Keulan toimialat: market-kauppa ja ravintola-ala
Kenelle tehtävä on tarkoitettu? Ylempi korkeakoulututkinto, vasta valmistunut tai valmistumassa oleva
Työpaikan sijainti: Rauma ja muu Keulan toimialue

Rauma kutsuu! Etsimme yli 115-vuotiaaseen, rohkeasti uudistuvaan Osuuskauppa Keulaan S-Traineeta kasvamaan osaksi esimiestyön uutta sukupolvea. Vakaa kasvumme ja meneillään olevat merkittävät kehityshankkeemme avaavat urallesi mielenkiintoisia polkuja ja -mahdollisuuksia. Vireä Rauma kotikaupunkina tarjoaa sinulle myös kaikki laadukkaan elämän edellytykset.

Esimiestyön S-Traineenamme Osuuskauppa Keulassa kerrytät valmiudet ottaa haltuusi ensimmäisen kaupan tai ravintolan esimiestehtäväsi heti opinto-ohjelman jälkeen. Saat tueksesi mentorin ja tutorin, joiden kanssa teet läheistä yhteistyötä sparraten ja kokemuksia jakaen. Matalahierarkkinen organisaatiomme mahdollistaa sinulle upeat mahdollisuudet oppia, vaikuttaa, ideoida ja kehittää. Haluamme hyödyntää laajasti osaamista, jota talossamme on ja odotammekin innolla saavamme sinusta kollegan, joka uskaltaa haastaa ajatteluamme ja lyödä pöytään rohkeatkin liiketoiminnan kehitysideat.

Muun muassa alueemme Prisma-yksikkö on käymässä läpi isoa muutosta, jonka tuloksena koko toimipaikka uudistuu ja saa uuden ilmeen. Keskeisenä teemana harjoittelusi aikana onkin perehtyminen siihen, miten osuuskaupassa viedään läpi mittava uudistus. Koska uudistuksemme eivät pääty lähivuosina tähän, tätä osaamista tulet urallasi tarvitsemaan.

Näin etenee trainee-taipaleesi kanssamme

Keulassa sinulla on monitoimialainen tutustumismahdollisuus eri liiketoimintakonsepteihimme. Alueella sijaitsee Prisman, S-marketin, Salen, ABC-liikennemyymälän, Emotionin sekä eri ravintoloiden konseptit, joiden arkeen ja työntekijöihin tutustumisesta käynnistyy urasi kanssamme. Voidaksesi näkemyksellisesti toimia esimiehenä organisaatiossamme ja kehittää liiketoimintaa tulevaisuudessa, ohjelman aikana keräät hyvän ymmärryksen eri työtehtävistämme, joiden tuloksena alueellista elinvoimaa tuottavat palvelumme syntyvät. Varsinaiset tulevaisuuden työtehtäväsi sekä tehtäväkierto tulevat täsmentymään ohjelman aikana myös sen mukaan, mistä itse osaajana sytyt ja haluat oppia lisää.

Näitä tarvitset menestyäksesi tehtävässä ja Osuuskauppa Keulassa

Olit sitten aiemmin työskennellyt vaikka kaupan tai kahvilan työntekijänä, tässä tehtävässä aikaisemmasta työkokemuksestasi on paljon hyötyä. Emme kuitenkaan odota aikaisempaa kokemusta, vaan valmennamme sinut osuuskaupan erilaisiin kompetensseihin ja liiketoimintaan. Esimiehenä tulet olemaan ennen kaikkea palveluammatissa, jolloin tunneäly, sosiaalisuus ja halu positiiviseen vaikuttamiseen ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Matalassa organisaatiossa tarvittavaa asennetta ovat myös itseohjautuvuus ja toimeen tarttuminen sekä tahto selvittää, opetella ja kehittää. Oma asenteesi ratkaisee kaiken.

115-vuotiaan Osuuskauppa Keulan omistaa noin 31 000 asiakasomistajaa ja työntekijöitä palveluksessamme on noin 500. Osuuskauppa Keula on osa valtakunnallista S-ryhmää. Liikevaihtomme on noin 150 milj. € ja Bonuksia jaetaan vuosittain noin 6 milj. €. Asiakasomistajamme hyötyvät paikallisen osuuskaupan jäsenyydestä keskittämisen, etujen ja hyvän palveluverkoston kautta. Tavoitteenamme on tuottaa ylivoimaista hyötyä ja helppoutta arkeen. Keulan liiketoiminta-alueita ovat market- ja erikoistavarakauppa, ravintola-, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa sekä S-Pankki. Lue lisää meistä osoitteesta www.keula.fi.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.