Market-toimialan ja esimiestyön S-Trainee, Osuuskauppa Hämeenmaa - S-ryhmä
S-Trainee 2020

S-Trainee 2020

Market-toimialan ja esimiestyön S-Trainee, Osuuskauppa Hämeenmaa

Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Market-kauppa
Kenelle tehtävä on tarkoitettu? Ylempi korkeakoulututkinto, vasta valmistunut tai valmistumassa oleva
Työpaikan sijainti: Lahti ja muu Osuuskauppa Hämeenmaan toimialue

Osuuskauppa Hämeenmaassa etsimme joukkoomme market-kaupan ja esimiestyön S-Traineeta. Mentoroimme sinua ja investoimme osaamisesi kehittymiseen yhteisessä tähtäimessämme kasvamisesi vaativiin asiantuntija- tai esimiestehtäviin. Trainee-ohjelman aikana kerrytätkin kattavan osaamisen ensimmäisessä esimiestehtävässäsi marketpäällikkönä toimimiseen. Tehtävä sopii sinulle erinomaisesti, jos olet valmis upottamaan kädet saveen, etenemään näyttöjen ja työsi tulosten kautta, sekä rakentamaan jämäkän perustan ammatilliselle kasvullesi.

Näin alkaa taipaleesi S-ryhmässä

Esimiestehtävässä toimiminen tarkoittaa kokonaisvastuuta oman yksikkösi tuloksesta, asiakaskokemuksesta ja ihmisistä. Jotta voit toimia hyvänä esimiehenä heti ensimmäisessä pestissäsi, alkaa trainee-taipaleesi harjoittelulla käytännön työtehtävien parissa. Heti opetusohjelman alussa tutustut siis monitoimialaisen osuuskauppamme työntekijöiden erilaisiin työtehtäviin ja arkeen. Työkierto vie sinut perehtymään eri konsepteihimme, kuten Prismaan, S-marketiin sekä Saleen ja tärkeimpänä tutustut ja verkostoidut eri toimipisteidemme työntekijöiden kanssa.

Tehtäväkierron kautta tuetaan monipuolisen osaamisesi kehittymistä. Tärkeitä kompetensseja nyt ja tulevaisuudessa ovat viestintä- ja vuorovaikutustaidot, esiintymistaidot sekä tuloksellisen johtamisen taidot. Vaikka liiketoiminnan kehittäminen ja uuden ideointi tulevat kuulumaan tehtävänkuvaasi, työ sisältää silti myös paljon rutiinia. Tasapainon löytäminen näiden osa-alueiden väliltä onkin tärkeä painopiste trainee-taipaleellasi. Opetusohjelma onkin loistava alkusysäys, ja siitä kannattaa ottaa kaikki oppi irti.

Näitä tarvitset onnistuaksesi

Aikaisempaa kokemusta alalta emme edellytä, mutta jos olet joskus ollut esimerkiksi ruokakaupassa töissä, on kokemuksestasi suurta hyötyä. Valmennamme sinut tehtäviin, mutta olemme tunnistaneet eräitä tärkeitä piirteitä, joita tehtävissä menestyminen vaatii. Esimiestyössä menestyminen edellyttää kaikkien työtehtävien osaamista ruohonjuuritasolta lähtien, joten odotamme sinulta sinnikkyyttä ja sitä tiettyä nöyryyttä, jota käsien upottaminen saveen vaatii.

Työmme on aina vaativaa ja kysyy rutiinien sietokykyä, mutta myös kehittämisintoa, uusiin asioihin tarttumista, oppimishalua sekä kykyä haastaa ja kyseenalaistaa totuttuja tapoja. Esimiestyö on ennen kaikkea sosiaalista, ihmisläheistä työtä, joten hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja vaikuttamistaidot ovat kultaakin kalliimpia.

Osuuskauppa Hämeenmaa on myynniltään Kanta- ja Päijät-Hämeen suurin yritys. Olemme myös alueemme suurin yksityinen työnantaja: meitä hämeenmaalaisia on jo noin 2 850. Lisäksi työllistämme noin tuhat kesätyöntekijää vuosittain. Toimimme 21 kunnan alueella Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Liiketoiminta-alueitamme ovat market-, rauta-, tavaratalo-, erikoisliike-, auto-, liikennemyymälä- ja polttoneste- sekä majoitus- ja ravitsemiskauppa. Asiakasomistajajäseniä meillä on jo yli 165 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalveluiden lisäksi palkitsemme heitä muun muassa ostoihin perustuvalla Bonuksella. Käytämme tuloksemme alueen asiakasomistajien palveluiden ja toimipaikkaverkostomme kehittämiseen. Lue lisää meistä osoitteessa https://www.s-kanava.fi/web/hameenmaa.

Arvomme:
- Olemme asiakkaitamme varten.
- Toimimme avoimesti ja vastuullisesti.
- Uudistumme kehittämällä ja oppimalla.
- Toimimme tuloksellisesti.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.