S-ryhmän avoimet työpaikat - S-ryhmä
S-ryhmän avoimet työpaikat
Työpaikat

S-ryhmän avoimet työpaikat

HOK-Elannon avoimet työpaikat pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella löytyvät täältä.

Inex Partnersin avoimiin työpaikkoihin pääset tästä.

Työnhakijarekisterin seloste: Työnhakijarekisteri - S-ryhmän tietosuojasivusto (s-ryhma.fi)

Vinkki: Hae yrityksen nimellä, esim. Turun Osuuskauppa, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta, Osuuskauppa Hämeenmaa tai työtehtävän nimikkeellä kuten myyjä, päällikkö tai asiantuntija. Voit hakea myös paikkakunnan ja ketjun mukaan, esim. Prisma tai Tampere.

SOK:n matkailu- ja ravitsemiskauppa etsii ravitsemiskaupan johtajaa

Nykyisen ravitsemiskaupan kehityksestä vastaavan johtajan siirtyessä S-ryhmässä uuteen tehtävään haemme SOK:n matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaukseen ravitsemiskaupan johtajaa!

Ravitsemiskaupan johtajana vastaat S-ryhmän ravitsemuskaupan tuloksellisuudesta ja kokonaisvaltaisesta kehittämisestä S-ryhmän arvojen ja strategisten tavoitteiden mukaisesti. Johtajan vastuualueeseesi kuuluu S-ryhmän ravitsemiskaupan ketjujen kokonaisvaltainen ohjaus ja kehittäminen, uusien konseptien luominen, ruokatuotannon ohjaaminen, valikoimien hallinta, ruokatuotekehitys sekä raaka-aine hankintojen koordinointi. Johtaja vastaa ravitsemiskaupan sopimusneuvotteluista sekä franschise- kumppanuuksista. Haet kehittymiselle suuntaa toimialan tulevaisuuden näkymistä, kuten mega- ja kuluttajatrendeistä sekä ruoan ja matkailun muutosvoimista ja aktiivisena verkostoitujana ylläpidät ja vahvistat S-ryhmän sisäisiä- ja ulkoisia sidosryhmäsuhteita. Osallistut johtoryhmän jäsenenä koko S-ryhmän majoitus- ja ravitsemiskaupan kehittämiseen ja raportoit Majoitus- ja ravitsemiskaupan ketjujohtajalle.

Lue lisää tehtävästä ja hae täältä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.