Vuoropäällikkö | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Takaisinveto: Wewalka GmbH Nfg. KG vetää Wewalkan Pizza Kit -tuotetta pois myynnistä  Lue lisää
Avoimet työpaikat

Vuoropäällikkö

Presso
 • Hakuaika
  21.07.20 - 09.08.20 23:59
 • Ketju
  Presso
 • Yritys
  Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, MaRa, Ravintolat, Prisman ravintolamaailma
 • Työnantaja
  Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
 • Paikkakunta
  Joensuu
 • Työaika
  Määräaikainen
 • Työsuhteen tyyppi
  -
Presso
Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on jäsentensä omistama osuuskunta. Omistajapohja koostuu noin 98 500 pohjoiskarjalaisesta, joille me PKO:laiset tuotamme palveluja ja etuja päivittäin. PKO:lla on 14 kunnan ja kaupungin alueella 115 toimipaikkaa, jotka työllistävät reilu 1 400 henkilöä. Meillä saa kokeilla ja yrittää eikä epäonnistumista tarvitse pelätä. Lue lisää meistä: pko.fi Haluatko monipuoliseen ja vastuulliseen tehtävään, osaksi ravintolamaailman esimiestiimiä? Haemme Prisman Ravintolamaailman Pressoon ja Leiketuvan salille iloista ja toimeliasta VUOROPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen. Vuoropäällikkönä pääset työskentelemään monipuolisesti Prisman ravintolamaailmassa ja työhösi kuuluu arjen kokonaisuuden hallinnan lisäksi tilaukset, hävikinhallinta ja inventointi. Odotamme, että sinulla on hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky sekä kokemusta ja osaamista käytännön töistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kiinnostusta kehittää toimintaa. Ravintolamaailman työtiimi odottaa, että sinä esimiehenä pidät yllä hyvää tiimihenkeä ja haluat johtaa yksikköäsi huippusuorituksiin. Odotamme sinulta esimiesvalmiuksia ja intohimoista suhtautumista asiakaspalveluun. Työtä tarjoamme 90/3 vko ja työ alkaa mahdollisimman pian. Työ on opintovapaan sijaisuus 31.5.2021 asti, työsuhde voi jatkua mahdollisesti myös pidempään. Työvuorot ajoittuvat aamuun, iltaan sekä viikonlopulle. Haemme ensisijaisesti vuoropäällikköä Pressoon ja Leiketuvalle, mutta mahdollisuus on myös laajentaa osaamista työskentelemällä kaikissa ravintolamaailman yksiköiden työtehtävissä. Prisman ravintolamaailmassa toimivat Hesburger, Buffa, Presso, ravintola Leiketupa sekä lisäksi kesäaikaan jäätelöpiste. Sinulla tulisi olla hygieniapassi sekä salmonellatodistus, anniskelupassi katsotaan eduksi. Me tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, loistavan työporukan sekä mahdollisuuden edetä urallasi isossa toimipaikkaverkostossamme. Tässä työssä saat arvokasta esimieskokemusta sekä pääset kokemaan positiivisia asiakaskohtaamisia ja mieleenpainuvia hetkiä työyhteisöissämme. PKOlaisena pääset nauttimaan myös kattavista S-ryhmän ja PKOn henkilöstöeduista.

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään sunnuntaina 9.8.2020. Lisätietoja työstä antaa: 21.-26.7.2020 Prisman ravintolamaailman ravintolapäällikkö Paula Simonen p. 010 76 23421 27.7-9.8.2020 Prisman ravintolamaailman ryhmä- ja ravintolapäällikkö Tiina Nykänen 010 76 23371
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.