Vuoropäällikkö, Grill It! Koli | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Vuoropäällikkö, Grill It! Koli

Grill it
 • Hakuaika
  09.10.19 - 31.10.19 11:59
 • Ketju
  Grill it
 • Yritys
  Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, MaRa, Ravintolat, Grill It
 • Työnantaja
  Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
 • Paikkakunta
  Joensuu, Lieksa
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Kokoaikainen
Grill It! Koli hakee salille työntekijää joka haluaa onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä, tuloksia ja ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia. Ravintolamme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. OLETKO ETSIMÄMME VUOROPÄÄLLIKKÖ ? Grill It! Koli sijaitsee upeissa kansallismaisemissa Pohjois-Karjalassa. Haemme kokenutta vuoropäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen, työaika on 112,5h/3vko. Tehtävänäsi on huolehtia asiakastyytyväisyydestä, palvelusta, prosesseista ja henkilökunnan työnohjauksesta. Olet innokas kehittämään toimintaa ja tavoittelet erinomaista laatua. Omaat monipuolisen kyvyn nähdä ja toteuttaa asiakkaiden toiveita nostaen näin asiakaskokemuksen huippuunsa - saaden koko muun tiimin seuraamaan esimerkkiäsi. Yllättävätkin tilanteet selvität positiivisella asenteella ja innostuneisuutesi näkyy niin asiakkaille kun työkavereillekin. Edellytämme hakijoilta hygienia-ja anniskelupassia sekä vastaavanhoitajan pätevyyttä. Arvostamme aiempaa työkokemusta sekä Ris järjestelmien osaamista. Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi dynaamisessa tapahtumatalossa. Pääset näköalapaikalle Pohjois-Karjalan matkailun Helmeen ja tätä kautta mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista. Ravintolassamme sinua odottavat monipuoliset tehtävät, sekä ammattitaitoiset ja mukavat break -henkiset työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän henkilöstöedut.

Lisätietoja ja hakeminen

Hakemukset pyydetään 31.10.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävistä antaa ravintolapäällikkö Paula Simonen, puh 010 7623 421, paula.simonen@sok.fi
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.