Vuoropäällikkö ABC Auraan | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Vuoropäällikkö ABC Auraan

ABC
 • Hakuaika
  09.10.19 - 22.10.19 11:59
 • Ketju
  ABC
 • Yritys
  Turun Osuuskauppa, ABC Aura
 • Työnantaja
  Turun Osuuskauppa
 • Paikkakunta
  Aura
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
ABC
Kohtaamme satoja, jopa tuhansia asiakkaita päivittäin. Tärkein tehtävämme on tuottaa etuja ja palveluja jo yli 160 000 asiakasomistajallemme. Asiakkaat luovat työpäivillemme sisällön ja työllemme merkityksen. Meitä asiakaspalvelun ammattilaisia on TOK:ssa vuosittain yli 2100 - haluaisitko olla yksi meistä? Etsimme ABC Auraan MARKETIN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtä on 90 tuntia kolmessa viikossa. Vuoropäällikkönä työskennellessäsi tarvitset innostavaa asennetta, kun johdat tiimiäsi päivittäin kohti parempia tuloksia. Organisoit toimintaa tehokkaasti ja oikeudenmukaisesti unohtamatta marketin saatavuuden ja kannattavuuden varmistamista. Nautit asiakaspalvelusta ja työskentelet joustavasti muuttuvissa tilanteissa ja monipuolisissa työtehtävissä. Vuoropäällikön päävastuualue on market, mutta vuorossa vastaat koko liikennemyymälän toiminnasta. Vuoropäällikön työ on hieno mahdollisuus kehittyä ja kasvaa esimiehenä. Arvostamme kokemusta henkilöstön johtamisesta ja osaamista marketin taustajärjestelmien käytöstä. Tarjoamme ammattitaitoisen ja mukavan työporukan, TOK:n ja S-ketjun laajat henkilöstöedut sekä perehdytyksen työtehtävääsi. Lisäksi saat mahdollisuuden oppia ja kehittää ammattiosaamistasi TOK:n laajassa toimipaikkaverkostossa.

Lisätietoja ja hakeminen

Kysy lisää Kailta (Kai Suonpää, liikennemyymäläpäällikkö) p. 010 76 44455 arkisin klo 9-15.

Työnantajakuvaus

Turun Osuuskauppa (TOK) on varsinaissuomalainen palveluyritys ja osa S-ryhmää. Toimialamme ovat päivittäis-, erikois- ja käyttötavarakauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä liikennemyymäläkauppa. TOK:n henkilökuntamäärä on n. 2 300 ja v. 2018 liikevaihto oli 595,4 milj. euroa. Asiakasomistajia Turun Osuuskaupalla on yli 160 000.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.