Vuoromestari, Kiisa, Break Sokos Hotel Levi | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Vuoromestari, Kiisa, Break Sokos Hotel Levi

Muut ravintolat
 • Hakuaika
  29.11.19 - 31.12.19 23:59
 • Ketju
  Muut ravintolat
 • Yritys
  Osuuskauppa Arina, MaRa, Ruokaravintolat, pubit ja baarit, Kiisa. Levi
 • Työnantaja
  Osuuskauppa Arina
 • Paikkakunta
  Kittilä
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Kokoaikainen
Break Sokos Hotel Levi on ketjun pohjoisin hotelli ja sijaitsee erinomaisella paikalla keskellä Levin sykettä. Hotelli on tunnettu ja palkittu vieraanvaraisesta ja rennosta palvelusta sekä upeista puitteistaan. Break Sokos Hotel Levi valittiin Sokos Hotels -ketjun parhaaksi hotelliksi 2018. Hotellissa on 202 huonetta, kokoustiloja, Coffee House kahvila ja Ravintola Kiisa. Break Sokos Hotel Levin ravintola Kiisa etsii KEITTIÖN VUOROMESTARIA vastaamaan ravintolan keittiön laadun sekä konseptin ylläpitämisestä, asiakastyytyväisyydestä ja henkilöstöstä yhdessä muun esimiestiimin kanssa. Jotta pärjäisit tässä hommassa, tulisi sinulla olla alan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Sinulta tulee löytyä myös osaamista ostotoimintaan, hävikin ja katteen hallintaan. Tärkeää on myös sitoutuneisuutesi konseptin toteuttamiseen, iloinen palveluasenne ja laadukas työnjälki. Koska meillä on täällä niin hyvä työporukka, toivomme myös uudelta työkaverilta tiimityötaitoja ja sopeutumiskykyä muuttuviin tilanteisiin. Toivomme, että omalla positiivisella asenteellasi ylläpidät hyvää tiimihenkeä ja johdat tiimiäsi huippusuorituksiin. Ilahdutathan omalla läsnäolollasi niin asiakkaat kuin työkaveritkin. Jos päädyt meille töihin, tarjoamme sinulle käytännönläheisen ja ammattitaitoisen perehdytyksen tehtävään. Saat monipuoliset työskentelymahdollisuudet sekä kansainvälisen työympäristön Break Sokos Hotel Levillä. Saat mahdollisuuden edulliseen majoittumiseen henkilökunnan asunnossa ja tarjoamme sinulle myös henkilökunnan käytössä olevan hissilipun Levin upeisiin rinteisiin ja pääsyn kuntosalille. Lisäksi saat Break Sokos Hotel Levin, Osuuskauppa Arinan ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.  Mukaan pakettiin tulee tietysti mahtavat ja energiset työkaverit! Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen työajalla 112,5h/3 vko.

Lisätietoja ja hakeminen

Hae paikkaa viimeistään 31.12.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Jani Mantere p. 044 788 6102.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.