Vastaanottovirkailija | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Vastaanottovirkailija

Sokos Hotels
 • Hakuaika
  13.01.20 - 31.01.20 23:59
 • Ketju
  Sokos Hotels
 • Yritys
  Original Sokos Hotel Presidentti / Vastaanotto
 • Työnantaja
  Sokotel Oy
 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Sokos Hotels
Tasavallan toinen Presidentti Upeasti uudistunut Original Sokos Hotel Presidentti esittelee suomalaisia ilmiöitä innovatiivisella tavalla. Ivana Helsingin suunnittelijan Paola Suhosen luomissa hotellihuoneissa voit kokea suomalaisen sisun, juhannuksen, satumetsän, hiljaisuuden ja talvimyrskyn tunnelmia keskellä Helsinkiä. Suomalaisuus on kantava voima koko talossamme – kokousosaston Kultaranta-tilasta Bistro Manun kotimaisiin raaka-aineisiin. Monipuolisessa tapahtumatalo Presidentissä järjestetään laadukkaita juhlia, kokouksia, seminaareja ja näyttelyitä. Pressan ravintolat eli aulakerroksen Pub Adjutantti sekä mestarin otteella palveleva Bistro Manu kutsuvat niin kaupunkilaisia kuin hotellivieraita viihtymään ja nauttimaan. Etsimme nyt upeaan joukkoomme VASTAANOTTOVIRKAILIJAA Mikäli koet laadukkaan asiakaspalvelun sydämen asiaksi ja omaat todellista halua luoda asiakkaille onnistuneen majoituskokemuksen, laita hakemus tulemaan! Odotamme sinulta: • aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta ja työskentelystä hotellissa • sydämellistä ja positiivista asiakaspalveluasennetta • Opera -järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi Tarjoamme Sinulle innostavan, kehittävän ja monipuolisen työn upeassa hotelliympäristössä. Meillä on ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, joiden kanssa saat mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Käytössäsi on S-ryhmän hyvät henkilöstöedut mm. henkilökuntahintainen hotellihuone kaikissa Sokos Hotelleissa ympäri Suomen ja ulkomailla ja lisäksi henkilökunta-alennukset kaikissa S-ryhmän ravintoloissa ja kaupoissa. Tehtävä on osa-aikainen, keskimäärin 90 h/ 3 vko. Työ on vuorotyötä ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa hotellipäällikkö Juha Sundqvist, p. 0503883255. Odotamme hakemustasi 31.1.2020 mennessä. Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään. Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani Eezy Henkilöstöpalvelut. (Enjoy on osa Eezy-konsernia)

Työnantajakuvaus

Sokotel Oy on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö. Operoimme Suomessa seitsemää Radisson Blu Hotellia ja 14 Sokos Hotellia pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Vaasassa ja Oulussa. Sokotel on palkittu 2017–19 Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatilla ja lisäksi olemme saaneet erinomaiset tulokset henkilöstötutkimuksessa ja meidät on valittu yhdeksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2019. #wemakehospitalityhappen #innostavimmat
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.