Valvomotyöntekijöitä Prisma Triplaan | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Valvomotyöntekijöitä Prisma Triplaan

Reila Palvelut Oy
 • Hakuaika
  23.06.20 - 06.07.20 15:00
 • Ketju
  Reila Palvelut Oy
 • Yritys
  Reila Palvelut Oy
 • Työnantaja
  Reila Palvelut Oy
 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Työaika
  -
 • Työsuhteen tyyppi
  -
Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta. Rekrytoimme nyt Prisma Triplaan valvomotyöntekijöitä. Me Reilassa teemme usein asioita eri tavalla, eikä tämäkään tehtävä ole perinteinen valvomotehtävä. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat muun muassa kamera- ja muiden turvallisuusjärjestelmien hallinnointi, hävikintorjunta, kulunvalvonta sekä operatiiviset tehtävät. Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta turvallisuusalan tehtävistä sekä voimassa olevaa vartijakorttia. Hyvät tietotekniset taidot ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa sekä erinomainen paineensietokyky ovat avain työssä onnistumiselle. Arvostamme innostunutta ja motivoitunutta työotetta sekä hyvää draivia. Tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työsuhteita. Vaativan ja monipuolisen tehtäväkuvan vuoksi palkkaus on vartiointialan TES:sin tason 4 mukainen. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat Suomen monipuolisimmat S-ryhmän henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Lisätietoja ja hakeminen

Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään ja haluat olla mukana luomassa uutta, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palveluesimies Mika Redsveniin, mika.redsven@reila.fi. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelun muodossa. Videohaastatteluiden perusteella kutsumme hakijoita jatkohaastatteluun. Jatkohaastattelut pidetään heinäkuussa viikoilla 28 ja 29. Työt alkavat perehdytyksen merkeissä elokuussa.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.