Työharjoitteluhakemus, SSO | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Työharjoitteluhakemus, SSO

Muu
 • Hakuaika
  23.09.16 - 31.12.20 23:59
 • Ketju
  Muu
 • Yritys
  Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
 • Työnantaja
  Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
 • Paikkakunta
  Karkkila, Lohja, Vihti, Kemiönsaari, Koski Tl, Marttila, Salo, Somero
 • Työaika
  -
 • Työsuhteen tyyppi
  -
Muu
Etsitkö opintoihisi liittyvää työharjoittelupaikkaa, jossa pääsisit oppimaan uusia asioita ja kehittämään taitojasi monipuolisesti? Haluamme tarjota opiskelijoille mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammattitaitoaan ja oppimaan työelämässä tulevan ammattin kannalta olennaisia taitoja. Parhaimmillaan työharjoittelu on teoriassa hankitun ammattitaidon harjaannuttamista, opitun soveltamista ja uuden oppimista. Työharjoittelun aikana työharjoittelija osallistuu työyhteisön jäsenenä vaihteleviin työtehtäviin ja pääsee harjaantumaan vastuulliseksi työntekijäksi. Jätä meille avoin hakemus työharjoitteluun, niin olemme yhteydessä kun työharjoittelumahdollisuuksia avautuu. Huomioi, että työharjoittelun tulee olla opintoihisi liittyvää ja sen tulee kerryttää opintopisteitä. Meillä on mahdollista päästä harjoittelemaan seuraavilla aloilla: - Asiakaspalvelu ja myynti Kaupat ja liikennemyymälät - Kokit ja tarjoilijat Ravintolat ja liikennemyymälät, sekä ravintolamaailmat ja kahvilat - Hotellin työharjoittelijat Puhtaanapito, aamiainen, tarjoilu ja vastaanotto, Original Sokos Hotel Rikala - Parturi-kampaajat Halikon Prisman parturi-kampaamo - Asiantuntijatehtävät henkilöstöhallinnossa ja viestinnässä Henkilöstöhallinto SSO:n Lohjan toimistolla ja viestintä Salon toimistolla

Työnantajakuvaus

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on läntisellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa kahdeksan kunnan alueella toimiva kasvava alueosuuskauppa. Meillä on lähes 100 toimipaikkaa viidellä eri toimialalla, jotka ovat rauta- ja maatalous-, matkailu- ja ravitsemus-, liikennemyymälä- ja polttoneste-, auto- ja autotarvike-, sekä päivittäis- ja käyttötavarakauppa.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.