Tarjoilijoita Coffee House Wiklundille | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Tarjoilijoita Coffee House Wiklundille

Coffee House
 • Hakuaika
  11.09.19 - 22.09.19 11:59
 • Ketju
  Coffee House
 • Yritys
  Turun Osuuskauppa, Coffee House Wiklund
 • Työnantaja
  Turun Osuuskauppa
 • Paikkakunta
  Turku
 • Työaika
  Määräaikainen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Coffee House
Coffee House on Mood Changer, joka tarjoaa parhaita viipymisen ja viihtymisen hetkiä Sinulle. Minulle. Meille. Aamusta iltaan. Jokainen Coffee House on omanlaisensa – ihan kuten mekin. Wiklundin Coffee House etsii joukkoonsa TARJOILIJOITA määräaikaisiin työsuhteisiin 31.12.2019 asti. Työtä on 35 tuntia kolmessa viikossa. Me coffarilaiset olemme Mood Changereita. Meitä ohjaa aito ilo ja into saada vieraamme viihtymään, tarttumaan suosituksiimme, santsikuppeihin ja jälkkärimakeisiin. Meillä ei pysähdytä pikkuharmeista, tai oteta omantunnon kolauksia dieettirepsahduksista. Tarjoilijan työtehtävät Coffee Housessa edellyttävät sinulta oma-aloitteista ja joustavaa työskentelyotetta eri työtehtävissä, pelisilmää sekä asiakaspalvelusta innostuvaa asennetta. Aiempi kokemus kahvila- tai baarityöskentelystä on eduksi. Coffee House on luottovalinta mihin tahansa hetkiin. Pikaiset kahvit, aamupala tai lasi viiniä parhaan ystävän kanssa. Myöhäisillan drinkit poikaystävän kanssa. Coffee House elää asiakkaan tarpeiden mukana, joten työskentely Coffee Housessa edellyttää sinulta mahdollisuutta työskennellä erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Sinun tulee olla valmis työskentelemään myös yksin. Tarjoamme sinulle perehdytyksen työtehtävääsi, taatusti mukavan työporukan, loistavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden oppia ja kehittää ammattiosaamistasi TOK:n laajassa toimipaikkaverkostossa.

Lisätietoja ja hakeminen

Kuulostiko tämä omalta? Haluamme tutustua sinuun tarkemmin. Jätä hakemus 22.9.2019 mennessä. Lisätietoja saat Petralta (Petra Hellsten, ravintolapäällikkö) p. 010 764 5435 arkisin klo 9–15.

Työnantajakuvaus

Turun Osuuskauppa (TOK) on varsinaissuomalainen palveluyritys ja osa S-ryhmää. Toimialamme ovat päivittäis-, erikois- ja käyttötavarakauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä liikennemyymäläkauppa. TOK:n henkilökuntamäärä on n. 2 300 ja v. 2018 liikevaihto oli 595,4 milj. euroa. Asiakasomistajia Turun Osuuskaupalla on yli 160 000.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.