Tarjoilija | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Tarjoilija

Radisson Blu
 • Hakuaika
  14.02.20 - 28.02.20 23:59
 • Ketju
  Radisson Blu
 • Yritys
  Radisson Blu Aleksanteri Hotel / Bistro
 • Työnantaja
  Sokotel Oy
 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Radisson Blu
Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Radisson Blu Aleksanteri Hotel on unelmien hotelli aidolla paikallisella fiiliksellä. Hotellissa panostetaan henkilökohtaiseen palveluun ja hotellin ilmapiiri on lämmin ja kodikas. Keskeinen sijainti design kauppojen ja kaupungin sykkeen keskellä tekee tunnelmasta inspiroivan päivästä toiseen. Oletko Sinä juuri Juhan etsimä huipputyyppi huhtikuussa avattavaan Bistro Aleksanteriin! Bistro on rento ja lämmin korttelibistro, johon on helppo astua niin arkena ja kuin viikonloppunakin. Se tarjoaa modernin kulman klassisiin bistroannoksiin ja valikoiman parhaita oluita ja talon viinejä. Tule kokemaan mitä on aito yhdessä tekeminen! Meidän tiimissä on aina mahtava meininki. Etsimme kehittymishaluista ja asiakaspalveluhenkistä tarjoilijaa, jolla on kykyä varmistaa Premium -tasoinen asiakastyytyväisyys niin aamiaisella, lounaalla, kokouksilla kuin a la carte ravintolassa. Sinulta löytyy Yes I Can! asennetta ja valmiutta vuorotyöhön. Pääset työskentelemään ja kehittämään ammattitaitoasi huipputiimissä. Saat vastuullesi monipuoliset työtehtävät sekä innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Tuemme jatkuvasti urakehitystäsi koulutuksilla ja tarjoamme sinulle kattavat S-ryhmän henkilöstöedut.

Lisätietoja ja hakeminen

Tehtävä on osa-aikainen, keskimäärin 60 h / 3 vkossa.. Lisätietoja tehtävästä antaa Operation Manager Juha Hauta, puh. 050 460 1048 . Laita hakemus oheisen linkin kautta 28.2.2020 mennessä. Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään. Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani Eezy Henkilöstöpalvelut. (Enjoy on osa Eezy-konsernia)

Työnantajakuvaus

Sokotel Oy on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö. Operoimme Suomessa seitsemää Radisson Blu Hotellia ja 14 Sokos Hotellia pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Vaasassa ja Oulussa. Sokotel on palkittu 2017–19 Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatilla ja lisäksi olemme saaneet erinomaiset tulokset henkilöstötutkimuksessa ja meidät on valittu yhdeksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2019. #wemakehospitalityhappen #innostavimmat
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.