Tarjoilija | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Tarjoilija

Sokos Hotels
 • Hakuaika
  14.01.20 - 31.03.20 15:00
 • Ketju
  Sokos Hotels
 • Yritys
  Original Sokos Hotel Helsinki / Ravintolat
 • Työnantaja
  Sokotel Oy
 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Sokos Hotels
Ikinuori yli 80-vuotias Original Sokos Hotel Helsinki on moderni ja vilkas cityhotelli Helsingin sydämessä. Hotellissa on 206 huonetta, Frans & Amélie- ja Memphis-ravintolat, sekä saunakabinetti. Hotellikokonaisuus houkuttelee asiakkaikseen niin business-matkustajia kuin vapaa-ajan viettäjiäkin. Haemme nyt kahta TARJOILIJAA hotellin ravintoloihin Frans & Ameliehen, Memphikseen ja hotellin aamiaiselle. Odotamme Sinulta: · asiakaslähtöistä palveluasennetta · oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoa · kykyä toimia tiimin jäsenenä · anniskelupassi katsotaan eduksi Tarjoamme Sinulle: · upeat puitteet kaupungin ytimessä · ammattitaitoiset työkaverit ja iloisen työympäristön · mahdollisuuden kehittää omaa osaamista · S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut Tehtävä on osa-aikainen, keskimäärin 90 h/ 3 vko ja työ on vuorotyötä.

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetä hakemuksesi 31.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Mia Leinonen, puh.050-5753767. Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään. Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani Eezy Henkilöstöpalvelut. (Enjoy on osa Eezy-konsernia)

Työnantajakuvaus

Sokotel Oy on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö. Operoimme Suomessa seitsemää Radisson Blu Hotellia ja 14 Sokos Hotellia pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Vaasassa ja Oulussa. Sokotel on palkittu 2017–19 Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatilla ja lisäksi olemme saaneet erinomaiset tulokset henkilöstötutkimuksessa ja meidät on valittu yhdeksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2019. #wemakehospitalityhappen #innostavimmat
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.