Tarjoilija, Rosso Nummela | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Takaisinveto: Wewalka GmbH Nfg. KG vetää Wewalkan Pizza Kit -tuotetta pois myynnistä  Lue lisää
Avoimet työpaikat

Tarjoilija, Rosso Nummela

Muut ravintolat
 • Hakuaika
  29.07.20 - 16.08.20 23:59
 • Ketju
  Muut ravintolat
 • Yritys
  Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, Rosso Nummela
 • Työnantaja
  Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
 • Paikkakunta
  Vihti
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Muut ravintolat
Haemme iloiseen tiimiimme tarjoilijaa Meillä asiakas on ykkönen! Pidämme hänestä hyvää huolta ja palvelemme häntä ripeällä palveluasenteella. Sinulla on pelisilmää, jonka avulla pystyt tarjoamaan asiakkaille miellyttävän palvelukokemuksen, ajoittain kiireenkin keskellä. Eduksesi katsotaan koulutus ja/tai kokemus ravintola-alalta tai asiakaspalvelusta. Työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä viikon kaikkina päivinä sekä hygienia- ja anniskelupassia. Voit olla opiskelija tai toista työtä hakeva, työtuntisi voidaan sijoittaa ilta- ja viikonloppu painotteisesti. Tarjoamme Hyvän työn SSO:lla: Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä Rossossa tai missä tahansa muussa SSO:n toimipisteessä. Henkilökuntaan kuulumalla Sinulla on mahdollisuus kehittyä osaajana ja laajentaa työtehtäviäsi Osuuskauppamme monipuolisessa tehtäväkentässä. Lisäksi saat käyttöösi S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut! - Työaika: Osa-aikainen: 60h / 3 vko, mahdollisuus suurempiin sopimustunteihin, jolloin työvuoroja suunnitellaan myös Prisma Nummelaan - Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, elokuun aikana.

Lisätietoja ja hakeminen

Lisätietoa tehtävästä antaa Sari Engström 044 3205 705 Tutustu meihin osoitteessa www.sso.fi

Työnantajakuvaus

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on läntisellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa kahdeksan kunnan alueella toimiva, kasvava alueosuuskauppa. Asiakasomistajia SSO:ssa on yli 72 000. SSO:lla on lähes 100 toimipaikkaa, esimerkiksi S-marketteja, Saleja, Prismoja, Sokos tavarataloja, liikennemyymälöitä, autokauppoja ja ravintoloita. Työllistämme yli 1100 palvelualan ammattilaista. Työnantajana olemme luotettava, tarjoamme hyvät henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työn mukana. SSO:n arvot ovat Rohkeus, Vastuullisuus ja Avoimuus. Olimme yksi vuoden 2019 innostavimmista työpaikoista.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.