Seifi-turvamyyjiä Triplan Prismaan | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

Seifi-turvamyyjiä Triplan Prismaan

Reila Palvelut Oy
 • Hakuaika
  23.06.20 - 06.07.20 23:59
 • Ketju
  Reila Palvelut Oy
 • Yritys
  Reila Palvelut Oy
 • Työnantaja
  Reila Palvelut Oy
 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Työaika
  -
 • Työsuhteen tyyppi
  -
Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta. Seifi-turvamyyjän menestystarina saa jatkoa ja laajennamme Seifi-toimintaa Prismoissa, seuraavaksi Prisma Triplaan. Seifin monipuolisessa tehtäväkentässä yhdistyvät kiinnostavalla tavalla kaupan alan ja turvallisuusalan tehtävät. Myymälä- ja kassatyöskentelyn lisäksi ylläpidät asiakkaiden ja koko työympäristön turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Ennaltaehkäiset omalla toiminnallasi ongelmatilanteiden syntymistä sekä puutut mahdollisiin häiriöihin ja turvallisuustilanteisiin. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja/tai turvallisuusalalta on tässä työssä ehdottomasti plussaa. Tärkeää on, että sinulle on asiakaspalvelulähtöinen ja positiivinen asenne niin työtä, työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan ja uskallusta puuttua turvallisuustilanteisiin. Työ edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Voimassa oleva vartijakortti katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa järjestämme vartijakortit kuntoon. Tarjolla on osa-aikaisia ja vakituisia työsuhteita erisuuruisilla viikkotunneilla. Prismassa Seifin työtä tehdään pääsääntöisesti ilta- ja yövuoroissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan (kaupan tes, C1-taso) lisäksi Suomen monipuolisimmat S-ryhmän henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Lisätietoja ja hakeminen

Jos koet olevasi sopiva henkilö Seifin tehtävään ja haluat olla mukana luomassa uutta, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palveluesimies Mika Redsveniin, mika.redsven@reila.fi. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelun muodossa. Videohaastatteluiden perusteella kutsumme hakijoita jatkohaastatteluun. Jatkohaastattelut pidetään heinäkuussa viikoilla 28 ja 29. Työt alkavat perehdytyksen merkeissä elokuussa.
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.