S-market apulaispäällikkövalmennus, HOK-Elanto | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Avoimet työpaikat

S-market apulaispäällikkövalmennus, HOK-Elanto

S-market
 • Hakuaika
  13.02.20 - 28.03.20 23:00
 • Ketju
  S-market
 • Yritys
  S-market- ketju
 • Työnantaja
  HOK-Elanto
 • Paikkakunta
  Pääkaupunkiseutu
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Kokoaikainen
 • Työpaikan esittelysivu
Kenelle? Tällä hetkellä vastuuhenkilön tehtävissä työskenteleville henkilöille, jotka haluavat tulevaisuudessa tähdätä apulaispäälliköksi S-marketiin. Tavoitteet Valmennus antaa osallistujille valmiuksia toimia vastuullisissa apulaispäällikön tehtävissä toimenkuvan mukaisesti. Valmennuksessa lisätään osallistujan osaamista apulaispäällikön töiden hallintaan ja tuodaan valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn toimipaikan esimiehen sijaisena. Valmennuksen aikana osallistujat saavat myös valmiuksia ketjun yhteisten tavoitteiden ja pelisääntöjen mukaiseen toimintaan. Oppiminen tapahtuu tiedon lisäämisen ja soveltavien harjoitteiden kautta. Toteutus Lähi ja etäopiskeluna. Oppimistehtävät Jaksojen välillä tehdään harjoitustehtäviä, jotka liittyvät lähijaksojen aiheisiin ja omaan työhön. Kaikki oppimistehtävät ovat tavoitteellisia ja tuovat apua apulaispäällikön työhön. Ne ovat merkittävä osa valmennusta ja kehittymisprosessia. Varmista siis jo ennen valmennukseen hakemista, että sinulla on mahdollisuus panostaa kehittymiseesi myös lähijaksojen välillä sekä toimipaikassasi että vapaa-ajallasi. Projektityö Valmennuksen yksi merkittävimmistä tehtävistä on pari/ryhmätyönä tehtävä projektityö ketjun kannalta tärkeästä aiheesta. Projektityön tavoitteena on kehittää niin osallistujan kuin osallistujan yksikön toimintaa. Projektityö aloitetaan heti ensimmäisellä jaksolla ja esitellään lopullisessa muodossa viimeisellä jaksolla. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa apulaispäällikön tehtävään valmennuksen kautta. Vastuullisen ja luotettavan työnantajan sekä vakituisen työsuhteen. HOK-Elannon ja S-ryhmän monipuoliset henkilökuntaedut.

Lisätietoja ja hakeminen

Tehtävää haetaan täyttämällä oheinen hakulomake 7.2.2020 mennessä.

Työnantajakuvaus

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 600 000 asiakasomistajaa. HOK-Elanto tarjoaa vakituisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa. www.hok-elanto.fi
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.