Ravintolatyöntekijä 10-25 h / vko | Avoimet työpaikat - S-ryhmä
Takaisinveto: Wewalka GmbH Nfg. KG vetää Wewalkan Pizza Kit -tuotetta pois myynnistä  Lue lisää
Avoimet työpaikat

Ravintolatyöntekijä 10-25 h / vko

Presso_uusi
 • Hakuaika
  23.07.20 - 09.08.20 23:59
 • Ketju
  Presso_uusi
 • Yritys
  Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
 • Työnantaja
  Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
 • Paikkakunta
  Salo
 • Työaika
  Vakituinen
 • Työsuhteen tyyppi
  Osa-aikainen
Presso_uusi
Etsimme kahta ravintolatyöntekijää iloiseen joukkoomme Varmistat omalla iloisella asiakaspalveluotteellasi erinomaisen kokemuksen jokaiselle asiakkaallemme. Työsi on monipuolista sisältäen muun muassa keittiötyöskentelyä, asiakaspalvelua, kassatyötä sekä salin siisteydestä huolehtimista. Tehtävässä tarvitset hyvää paineensietokykyä ja yhteistyötaitoja muun tiimin kanssa parhaan mahdollisen palvelun takaamiseksi. Hesburger-osaaminen katsotaan eduksi. Me tarjoamme Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä, mahdollista on myös työskennellä eri toimipisteissä osaamistesi mukaan. Henkilökuntaan kuuluvat saavat S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut ja mahdollisuuden päästä mukaan erilaisiin ammattitaitoasi kehittäviin koulutuksiin, joiden avulla voit laajentaa osaamistasi ja työtehtäviäsi. - työaika: osa-aikainen 10-25h/vk - työn kesto: vakituinen, töiden alkaessa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan - hakuaika päättyy 9.8.2020 klo 23.59. Haastattelemme jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa jo tänään !

Lisätietoja ja hakeminen

Lisätietoja ryhmäpäällikkö Sari Engström puh. 044 3205 705 tai sari.engstrom@sok.fi

Työnantajakuvaus

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on läntisellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa kahdeksan kunnan alueella toimiva, kasvava alueosuuskauppa. Asiakasomistajia SSO:ssa on yli 72 000. SSO:lla on lähes 100 toimipaikkaa, esimerkiksi S-marketteja, Saleja, Prismoja, Sokos tavarataloja, liikennemyymälöitä, autokauppoja ja ravintoloita. Työllistämme yli 1200 työntekijää. Työnantajana olemme luotettava, tarjoamme hyvät henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työn mukana. Arvomme ovat rohkeus, vastuullisuus ja avoimuus. Tutustu meihin osoitteessa: www.sso.fi tai https://fi-fi.facebook.com/RavintolamaailmaHalikko
Täytä hakemus

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.